'Gift ved første blik'-Jakob: Sådan går det i dag - Her & Nu

'Gift ved første blik'-Jakob: Sådan går det i dag

Katrine og Jakob forblev kærester efter ‘Gift ved første blik’, men gik senere hver til sit – nu afslører Jakob, hvordan det er gået siden.

Af Emilie Holm Egebro - 31. august 2016 kl. 10:38

Da anden sæson af ‘Gift ved første blik’ løb af stablen, heppede vi i lang tid på det søde par Jakob Bay og Katrine Aakjær Nielsen. Parret forblev sammen efter programmet, men besluttede sig efter et halvt år for at gå hver til sit.
Sidenhen er der sket en hel del for den charmerende Jakob, der stadig holder til i Hvidovre, ligesom han gjorde i programmet.
–  Jeg har det rigtig godt og blev for et år siden headhuntet som IT-projektleder i en virksomhed i København. Det er jeg super glad for, og jeg arbejder med folk fra hele verden hver dag. Det er rigtig spændende og udfordrende, forklarer en glad Jakob, som desværre endnu ikke har fundet sig en sød kæreste.
– Selvom jeg desværre ikke fandt mit livs kærlighed i ‘Gift ved første blik’, så har jeg det stadig super godt med min deltagelse. Jeg fik en masse sjove oplevelser, samtidig med at jeg blev en del klogere på mig selv og mine prioriteter her i livet. Jeg tror stadig på konceptet, og vi kan jo se, at det godt kan lykkes, tilføjer Jakob.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Jakob sælger vielsesringene
Klar til VM
Selvom Jakob ikke har haft held i kærlighed, har han bestemt haft heldet med sig i andre henseender. Ikke kun på karrierefronten, men også i forbindelse med et nyt projekt, som han har startet op med et par kammerater.
– Det hedder FundRacers, og det har til formål at indsamle så mange penge som muligt til Børnecancerfonden. Det gør vi blandt andet ved at deltage i ekstremløb og sælge merchandise. Alt, hvad vi indsamler, går ubeskåret til Børnecancerfonden, og vi arbejder 100% frivilligt med projektet. Indtil videre har vi indsamlet over 200.000 kroner, forklarer Jakob, som foruden sit job og projektet også bruger meget tid på træning:
– Jeg dyrker noget, der hedder ‘OCR’, som bedst kan beskrives som nogle hårde forhindringsløb. Det går faktisk så godt, at jeg har kvalificeret mig til verdensmesterskaberne i Toronto i Canada her til oktober. Så der skal jeg over at kæmpe imod verdens 120 bedste atleter og repræsentere Danmark ved et kæmpe event med flere tusinde deltagere, tilføjer han.
Jakob har ikke længere den store kontakt til Katrine, som han blev gift med i programmet. Han ved dog, at hun har fået sig en kæreste og er rigtig glad på hendes vegne.
Se billeder af Jakob øverst.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Jakob: Vi var for forskellige
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Gift ved første blik’-deltager har endelig fundet kærligheden
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.