Geggo var med på afbud: Linses reserve

I virkeligheden skulle det have været Linse, der var det tredje medlem af ‘Bryggen’-gruppen i ‘Fangerne på fortet’.

Af Jonas Sand - 12. september 2020 kl. 12:52

I sidste uge kunne seerne på TV3 opleve Geggo, Cengiz og Didde fra ‘Familien fra Bryggen’ prøve kræfter med det legendariske program ‘Fangerne på fortet’.

Egentlig var det ikke meningen, at Geggo skulle have været med. Til Realityportalen afslører hun, at hun faktisk blev en del af holdet på et afbud, efter at hendes mor, Linse, sagde nej.

– Min mor blev spurgt i stedet for mig. Så jeg er faktisk andetvalg. Men det gad hun ikke, for min mor er blevet veganer, og der er tigre og dyr med, fortæller Geggo.

LÆS OGSÅ: Türker anklaget for voldtægt: Jeg er i chok

Dyrene skal have det godt

Faste seere af ‘Familien fra Bryggen’ vil vide, at de alle går meget op i dyrevelfærd. Alligevel valgte Geggo, Cengiz og Didde altså at sige ja. Men Geggo slår fast, at hun spurgte meget ind til dyrenes trivsel, inden hun takkede ja.

– Vi er blevet lovet i hoved og røv, at det ikke er mishandlede tigre, der har det dårligt. Man kunne også se, at det ikke var bange tigre. Jeg spurgte, om de var dopede, og det så heller ikke sådan ud, siger Geggo og slår fast, at hun vælger at tro på, at de har det godt.

– Det må vi gå ud fra, når vi er blevet lovet det. Nu har jeg arbejdet med Mastiff før, og jeg er ansat hos TV3. Og jeg går ud fra, at når jeg spørger, og de svarer, så er det sandheden.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kia og Walid går hver til sit

Didde vidste slet ikke, at de vilde dyr ville være der.

– Jeg var helt til det sidste sikker på, at der slet ikke var tigre. Det er jo mange år siden, så jeg troede, de havde fundet noget som robotter eller noget – i hvert fald noget andet end levende tigre.

Efter premieren på ‘Fangerne på fortet’ meddelte TV3/NENT Group, at de fremadrettet vil droppe programmet, hvis setuppet indebærer vilde dyr.

LÆS OGSÅ: Jenna afslører sandheden bag ‘Vild med dans’-exit

LÆS OGSÅ: Kongens danske elskerinde står frem: Vi skulle giftes