Geggo søger julehjælp

Der er vist ingen tvivl om, at der gemmer sig et godt hjerte i Geggo.

Af Louise Vilsbøl - 7. november 2019 kl. 12:07

Kalenderen skriver november måned, og de første julekataloger er allerede dumpet ned i folks postkasser. Hos ‘Familien fra Bryggen’ har julestemningen også ramt, men med den fører også nogle tanker om, hvordan julen foregår udenfor ens egne fire vægge, og det har nu fået Stephanie Karma Salvarli, bedre kendt som Geggo, til at søge hjælp til at hjælpe andre i julen.
LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn
– Jeg er en rigtig julefis, men det er der jo rigtig mange andre, der også er, som ikke har råd til at holde en ordentlig jul. Jeg mangler ikke noget, jeg har alt, hvad jeg skal bruge, når jeg holder jul, og det synes jeg er ærgerligt, der er mange, der ikke har. Så jeg tænker lidt, om I måske kan hjælpe mig. Jeg vil gerne hjælpe nogen med deres jul, siger Geggo i en insta story og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Geggo udgiver bog om sit liv
– Lad os sige, at jeg vil give 10 fulde julepakker med flæskesteg, og hvad folk ellers skal bruge. Sådan hele  julepakker. Og jeg ved godt, man kan søge julehjælp, og det er der også mange, der gør. Men der er nogen, der ikke får dem. Er der ikke et sted, hvor jeg kan hjælpe og gøre noget i forhold til julen?
LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os
Geggo afslører, at hun tidligere har forsøgt sig med noget lignende inde i grupper på Facebook, men her oplevede hun, at der var mange, der skrev og bare gerne ville have nogle gratis ting. Derfor efterlyser hun et sted, hvor hun kan få hjælp til at finde nogle familier eller folk, der virkelig trænger til julehjælpen.
– Jeg vil gerne være sikker på, at jeg hjælper nogen, der faktisk ikke har muligheden for at give deres børn en ordentlig jul eller bare dem selv, der behøver ikke være børn, fastslår Geggo, som også afslører, at hun sammen med Geggo har planer om at tage ud og hjælpe nogle hjemløse med varmt tøj og soveposer.
LÆS OGSÅ: Umut og Jenna i heftigt skænderi: Jeg føler mig stødt og krænket!