Geggo: Så længe vil jeg fortsætte i 'Familien fra Bryggen' - Her & Nu

Geggo: Så længe vil jeg fortsætte i 'Familien fra Bryggen'

‘Familien fra Bryggen’-stjernen har klare overvejelser omkring, hvornår hun vil slutte med det populære program.

Af Emilie Holm Egebro - 8. juli 2017 kl. 10:55

I efteråret rullede 11. sæson af det populære TV3-program ‘Familien fra Bryggen’ over skærmen. Meget kan tyde på, at vi til efteråret også får en 12. sæson at se, men hvor længe programmet kommer til at fortsætte vides ikke.
Linse har tidligere nævnt, at hun håber på at fortsætte med programmet, indtil hun selv er den nye Mopper, Geggo er den nye Linse, Alba er den nye Geggo, og Albas barn bliver den nye Alba. Her har Geggo dog langtfra samme holdning.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Sådan skal vores bryllup være
– Så lang tid fortsætter vi ikke. Jeg gør i hvert fald ikke. Så ved jeg ikke med de andre, men Alba og jeg fortsætter ikke så længe. Man skal stoppe på et tidspunkt, mens legen er god, ellers bliver man sådan nogle halvfordærvede typer, som folk er ved at brække sig over, fortæller Geggo til Realityportalen.dk, mens Cengiz spørgende udbryder:
– Jamen hvad hvis der er gode seertal?
– Så fortsætter vi stadigvæk ikke. Jeg skal også nå at lave nogle andre ting på et tidspunkt. Jeg vil også gerne, at vi åbner en salon mere, men det er svært at nå, når vi også optager ‘Familien fra Bryggen’, forklarer Geggo, som dog ikke kan sætte antal år på, hvornår hun selv ønsker at stoppe med at optage programmet.
LÆS OGSÅ: Linse: Vi beholder Moppers gamle kiste
LÆS OGSÅ: Nekrolog: Moppers liv fra start til slut
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Det skal der ske med Moppers hund
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.