Geggo om Mai Manniche: Sørgeligt at synke så lavt - Her & Nu

Geggo om Mai Manniche: Sørgeligt at synke så lavt

‘Familien fra Bryggen’-stjernen har intet tilovers for smykkedesigneren.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 7. september 2017 kl. 14:37

Tidligere i dag blev det afsløret, at Geggo og Cengiz i aftenens sæsonpremiere på ‘Familien fra Bryggen’ løfter sløret for, hvorfor Geggo ikke længere går med den forlovelsesring, som Cengiz købte af JEWLSCPH og Mai Manniche i den seneste sæson af TV3-serien. Parret føler sig snydt, da de flere steder har fået ringen vurderet til mindre, end Cengiz har betalt for den.
LÆS OGSÅ: Cengiz forsvarer sig: Mai Manniche er fuld af løgn
Det har fået Mai Manniche til at skrive et blogindlæg, hvor hun går direkte i kødet på Geggos kommende ægtemand og beskylder ham for trusler og pengeafpresning. Og smykkedesigneren går endda så vidt, at hun fraråder ægteskabet.
“En mand der på den måde truer og er så aggressiv, bør man aldrig gifte sig med”, skrev Mai Manniche i dag på sin blog, hvor hun ydermere insinuerede, at Geggo ikke kender sin forlovede særlig godt.
Men den udmelding giver Geggo dog ikke meget for.
– At hun ligefrem advarer mig mod min egen forlovede, som ikke alene er mit livs kærlighed, men også min bedste ven, kan jeg kun grine af, udtaler Geggo til Realityportalen.dk.
– Jeg har føler med Cengiz, fordi han skal igennem alt det her, når han egentlig bare ville mig det bedste og handlede i god tro hos Mai.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz raser over forlovelsesring: Vi er blevet snydt
Brygge-parret har meldt sagen til Forbrugerklagenævnet, og derfra må sagen gå sin gang. Og på baggrund af Mai Manniches indlæg har Geggo ikke meget tilovers for den kendte smykkedesigner.
– Jeg har direkte ondt af hende, slår Geggo fast og fortsætter:
– Man skal være en presset kvinde for at komme med SÅ hårde beskyldninger imod en person. Hun har vel beviser for sine påstande? Nej, for de er aldrig foregået. Det er sørgeligt at synke så lavt.
Realityportalen har været i kontakt med Mai Manniche adskillige gange, men hun ønsker ikke at kommentere sagen yderligere, men henviser til sit tidligere blogindlæg.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Vi vil flytte til udlandet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.