Geggo efter 3D-scanning: Lillesøster ligner Alba på næse og mund - Her & Nu

Geggo efter 3D-scanning: Lillesøster ligner Alba på næse og mund

Det gør ikke Geggo spor, hvis lillesøster ligner Alba, men hun kunne også godt tænke sig lidt af hendes gener, så alt ikke kommer fra manden Cengiz.

Af Rikke Lynge - 25. juni 2020 kl. 20:49

Geggo var i går på besøg hos Jordemoderhuset, hvor hun har privat jordemoder, for at få foretaget akupunktur, da hun lider af mange bækkensmerter. Da hun var forbi Jordemoderhuset, fik hun også foretaget en 3D scanning af sin kommende datter, som allerede drillede sin mor.

– Lillesøster er super fræk og vil ikke ligge sig, så man kan se hendes ansigt i 3D. Hun kigger seriøst kun ind mod min ryg, ligegyldigt hvad jeg gør, skriver Geggo i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Geggo på fødemodtagelsen: Det føles som rigtige begyndende veer

Det lykkedes dog jordemoderen til sidst at få et lille billede af babys ansigt. Ifølge scanningsbilledet måler lillesøster nu 12,5 cm.

– Hun er ikke nem at fotografere, den lille. Men jeg synes alligevel, jeg kan fornemme læber og næse som Alba. Mon jeg nogensinde får et barn, der ligner mig? Eller er Cengiz’s gener bare for stærke? Bevares, de er da gode, men alligevel, skriver Geggo i en story på Instagram til scanningsbilledet i 3D.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie gør op med fordom: Deler ærligt billede

Alba inddrages i lillesøsters ankomst

Alba på fire år får lov at hjælpe til i planlægningen af den lille nye babys ankomst til familien, og det har Geggo en god grund til.

– Vi prøver at inddrage hende i så mange ting som muligt, så hun føler, at hun er en del af det hele. Heldigvis er det ikke så svært, da hun størstedelen af tiden er meget interesseret i alt omkring lillesøster, skriver Geggo i en story på Instagram, hvor Alba er ved at planlægge, hvor lillesøster skal bruge det nyindkøbte tøj.

LÆS OGSÅ: Geggo er snart mor til to: Det vil jeg gøre anderledes anden gang

– Tænk, at der kommer så lille et menneske i vores liv, det er jo helt vildt. Det her er en størrelse 50, og den er meget mindre, end den ser ud, siger Geggo fortsat i sin story og viser en rosa-farvet body frem.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’ sæson 30: Her er den nye mor