Geggo afslører: Så tilrettelagt er 'Familien fra Bryggen'

Der er fart over feltet, når TV3 blænder op for ‘Familien fra Bryggen’. Men hvor meget af det, der sker på skærmen, er ægte?

Familien fra Bryggen, Et ton cash
Af Mikkeline Andersen - 18. maj 2015 kl. 18:55

Det går aldrig stille for sig, når Linse, Mopper og Geggo folder sig ud for rullende kameraer. Nogen har måske tænkt tanken: “Det er jo skuespil – tilrettelagt”.
Spørgsmålet, om hvorvidt Geggo, Linse og Mopper bliver instrueret i, hvad de skal sige og foretage sig, er et, som Geggo flere gange har fået, afslører hun på sin blog. Svaret er ganske simpelt og kort.
– Aldrig nogensinde, skriver Geggo på bloggen og tilføjer:
– Jeg vil altid være mig, min mor vil altid være min mor, og Mopper vil altid være Mopper. Det er vigtigt at være sig selv og have sig selv med i alt, hvad man laver, synes jeg. Jeg kan med stolthed sige, at vores syv sæsoner er optaget med hjertet, og jeg kan stå inde for stort set alt, hvad der sker – for selvfølgelig er der et par ting, man gerne ville have undladt at gøre, I promise you that!
LÆS OGSÅ: Geggo: Linse er den bedste mor i verden
LÆS OGSÅ: ’Familien fra Bryggen’: Vi bliver ved, til vi dør
Tilrettelægning = intet program

Foto: Bo Nymann

Vi er, som vi er, og intet i ‘Familien fra Bryggen’ er iscenesat, fastlår Geggo. (Foto: Bo Nymann)


Geggo forstår godt, at seerne stiller spørgsmål ved, hvor iscenesat programmerne er, for en del tv ser meget opstillet ud, skriver hun. Men for ‘Familien fra Bryggen’ gælder det ikke.
– Jeg ville aldrig lave et program om mig og min familie, hvis der stod en tilrettelægger og fik lov at fortælle mig, hvad jeg skulle sige og gøre – så er jeg jo ikke mig mere? Så er jeg pludselig en person, der er “skabt”, og, altså, ikke en jeg kan stå ved, skriver Geggo.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Dét synes jeg om ‘Paradise’-deltagerne
Hvis Geggo var en iscenesat person på tv, ville hun være nødsaget til at påtage sig den rolle, når hun går ud i offentligheden, og det har hun under ingen omstændigheder lyst til. Derfor er hun glad for, at de har en produktion, som kender dem rigtig godt
– Højst spørger de os, om vi eksempelvis skal på ferie i år, og om de må følge med. Prøv at tænk, hvis vi skulle spille skuespil. Hvordan pokker skulle en dame (Mopper, red.) på 76,  der er SÅ meget sig selv hver dag, pludselig spille skuespil? Det ville lyse ud af hende!
Læs Geggos blog HER.
LÆS OGSÅ: Geggo: Mit hjerte bløder
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.