Geggo afslører: Så meget har jeg taget på

Brygge-pigen har fået lidt ekstra kilo på sidebenene som følge af sin graviditet.

Af Mikkeline Andersen - 22. oktober 2015 kl. 20:55

En graviditet betyder ikke kun en lille guldklump i armene efter ni måneder. Ekstra kilo på sidebenene er nemlig svært at undgå, har Geggo erfaret.
– Jeg har taget cirka seks kilo på. Så er det, jeg læser rundt omkring på nettet, om folk, der har taget meget mere på. Så føler jeg mig super unfair over, at jeg har det så svært med det. Seks kilo er jo ingenting i forhold til, hvad nogle har taget på på dette tidspunkt, skriver Geggo på sin blog og uddyber:
– Jeg tror også, det bunder i, at mine muskler ikke er markerede, som de plejer, og jeg dermed ser mere “slatten” ud. Min nummi strutter dog, som den plejer, thank god! Jeg træner så tit, jeg kan komme til det, dog med meget, meget lette vægte.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Jeg ELSKER ‘De unge mødre’!
Har altid været opmærksom på vægten
I de fleste af Geggos unge år har hun været for tynd, men alligevel har hun “kæmpet” en lille kamp med tallet på vægten.
– Siden jeg var en teenage-pige, har jeg kæmpet en lille smule oppe i hovedet med det der med vægt og fedt. Don’t get me wrong, jeg har aldrig nogensinde haft det der minder om en spiseforstyrrelse, skriver hun.
Selvom Geggo absolut ikke er tyk, så bruger hun sine hofter som grunden til, at hun ser tynd ud,
– Jeg er født med ret store hofteknogler, hvilket resulterer i, at man hurtigt kommer til at se tyndere ud, end man ellers ville gøre med den pågældende vægt. Men selvom jeg altid har været en slank pige med en høj forbrænding, så har jeg alligevel haft et sært forhold til mig selv. En form for angst for at tage på, men uden overhovedet at tænke over, hvad jeg spiste. Det har bare været oppe i hovedet.
Se ‘Familien fra Bryggen’ i aften kl. 20:00 på TV3.
Tjek galleriet med Geggo øverst.
LÆS OGSÅ: Gravide Geggo afslører: Nej til tv-fødsel
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.