Geggo afslører: Dét synes jeg om 'Paradise'-deltagerne

Geggo har en holdning til flere af deltagerne i årets udgave af ‘Paradise Hotel’, som hun ser fast.

Af Jonas Sand - 29. april 2015 kl. 19:25

Det kommer måske ikke som nogen stor overraskelse, men Geggo elsker reality-tv. Og det er ikke kun sit eget program, ‘Familien fra Bryggen’, hun er stor fan af. Hun elsker nemlig også et andet program på TV3, aflører Geggo på sin blog.
– ‘Paradise Hotel’ er et fedt program. Jeg synes, at spillet er spændende, og jeg synes at Mastiff, der producerer det, virkelig formår at skabe underholdning for os seere. Jeg indrømmer gerne at jeg er top-fast seer.  I am a sucker for reality, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Geggo: Nu er jeg blevet voksen
Philip er favoritten
Når man er fast seer af programmet, så udvikler man også sin favoritter. Og det samme er sket for ‘Familien fra Bryggen’-stjernen.
– Jeg synes, at Phillip er fantastisk godt tv. Han er klart den mest underholdende på hotellet. Derudover synes jeg, at Nanna er sjov og sådan lidt “jeg er f…. træt og fra Amager”-agtig. Hende kan jeg meget godt lide.
– Monique er underholdende på en måde, jeg ikke rigtig kan forklare. Hun er meget rolig og nede på jorden, og hun tager det hele iskøligt. Hun lyder som en, der har røget 40 rød Cecil hele sit liv, hun er sådan lidt “jeg er skide cool, f…. jer allesammen…”.
Her kan du læse hendes holdning om flere af deltagerne, mens Geggo også afslører, at hun kender én af deltagerne lidt bedre end de andre.
LÆS OGSÅ: ’Familien fra Bryggen’: Vi bliver ved, til vi dør
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.