GALLERI: Se billeder fra Guldtuben 2015

Og her gik man så lige og troede, at der var styr på kendis-verdenen med Gustav, Claudia Rex, Bubber.

Af Kenth G. Madsen - 3. august 2015 kl. 11:45

Men børn, teenagere og unge klikker sig i hobetal ind på YouTube, hvor danske navne som Kristine Slot, Julia Sofia, Hamsa Yassin, Adam & Noah huserer med opsigtsvækkende videoklip – og som har gjort dem utroligt populære.
Og da YouTube-stjernerne ankom til Danmarks første ‘Guldtuben’-Awardshow på Bremen i København blev de modtaget af en stor og tøsehvinende fanskare, mens de tv-kendte blegnede en smule i selskabet.
De ”rigtigt” kendte fik til gengæld æren af, at uddele en lange række priser til YouTube-kunstnerne.
Gustav hører også til de kendte i YouTube-universet.
– I de sociale medier bruges jeg som levende reklamesøjle, og det tager jeg naturligvis penge for hos leverandører af bl.a. tøj, smykker og sko, fortalte reality-stjernen med vennen Philip John Hansen (th.)
Joakim Ingversen og Sofie Linde fra DR Ultra overrakte priser til årets mest lovende og – årets stjerneskud indenfor YouTube-universet.
Claudia Rex ankom med kæresten Kasper Svenstrup.
– Jeg har lavet den del dansevideoer til YouTube, fortalte Claudia, der skal være vært på et nyt og supersexet realityprogram, ‘Bikini Island’, som kommer på TV3 til efteråret.
LÆS OGSÅ: Ærlig Fie Laursen: Jeg har taget kokain
LÆS OGSÅ: Ung mor i chok: Min søn er indlagt
De sociale medier leverer omsætning
– Godt halvdelen af min omsætning skabes via omtale på de sociale medier, skønnede smykkedesigneren Mai Manniche, der bruger YouTube, Facebook og Instragram som vigtige platforme for markedsføring af sine produkter.
I seks ‘Far til Fire’-film spillede hun Søs. Men nu er Carla Mickelborg også blevet populær blandt de unge, fordi hun har lagt en opsigtsvækkende YouTube-videodagbog op i bestræbelserne på at tabe sig nogle kilo.
– Jeg var vel nok den første videoblogger, da jeg lagde noget op tilbage i 2006, mente Sidney Lee med kæresten Sabrina. Reality-fænomenet lever stadig af at være gæstebartender og DJ.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen nu som brunette
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.