GALLERI: Så sød er realitypars datter - Her & Nu

GALLERI: Så sød er realitypars datter

Nick og Nadias datter er blevet to måneder gammel, og hun er noget af en charmetrold.

Af Emilie Holm Egebro - 6. august 2016 kl. 12:55

Den 5. juni blev ‘For lækker til love’-stjernen Nadia Berg Korsgaard og ‘Bikini Island’-hunken Nick Schmidt Rasmussen forældre til en lille datter. Nadia har sønnen Liam fra et tidligere forhold, og Nick har sønnen Joshua, så begge ved, hvad det indebærer at blive forælder.
Datteren Aura er nu blevet to måneder gammel, og realityparret nyder i fulde drag at være blevet forældre igen.
– Det går rigtig fint med hende, hun er simpelthen så nem og sød. Hun sover igennem om natten og tager godt på i vægt – hun vejer fem kilo nu. Jeg havde troet, at det ville være rigtig hårdt med to børn, men jeg er blevet positivt overrasket over, hvor nemt det er. Tingene tager naturligvis tid, og man er træt, men begge børn er ret nemme, siger Nadia og tilføjer:
– Når det er anden gang, man får et barn, så stiller man ikke sig selv så mange spørgsmål, som man gjorde første gang. Og det, at Nick også har Joshua og har kendt Liam i halvandet år, gør, at vi begge godt ved, hvad der skal gøres. Han står endda op om natten af skifter ble af sig selv.
Se galleriet med Aura øverst og vurder, hvem hun ligner mest. Ifølge Nadia ligner hun mest Nick og bliver også kaldt mini-Nick. Men alligevel ligner hun også Nadia, da hun var barn.

Hvem ligner Aura mest?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Babe har født 
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Nadia jubler: Vi har fået hus
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Nadia viser maven frem
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.