GALLERI: 'Paradise'-Camilla i vilde håreksperimenter

Den tidligere paradiso har skiftet sine lyse lokker ud med en frisk pangfarve.

Af Emilie Holm Egebro - 11. september 2015 kl. 10:25

Fra ‘Paradise Hotel’ sæson 9 kender vi Camilla Tandrup Hansen med lange lyse lokker. Men som uddannet frisør må man engang imellem forsøge sig med lidt fornyelse, så Camilla har fornyligt haft håret farvet pink og lyserødt.
– Jeg tænkte, at jeg lige hurtigt ville give et tip til en måde at bruge en farvebombe på – nemlig at lave en dip-dye. Det gode ved de farver, som jeg bruger, er, at de går ud igen ved et par hårvaske, skriver Camilla på sin beautyblog og demonstrer i en video, hvordan man ligesom hende kan få en dip-dye i en vild farve. Hun fortsætter:
– Jeg havde i tirsdags skrig-pink hår, men efter jeg har vasket det et par gange, blev det pastel-lyserødt. Og nu er det helt ude af håret igen, så det igen er lyst. Så kan man lige pifte hverdagen op med det, og så vaske det ud igen. Og da det er en hårkur med farve i, giver det samtidig en masse glans og pleje til håret.
Camilla var dog ikke selv helt vild med det pinke hår, men det pastel-lyserøde, som hun fik efter et par hårvaske, kan hun godt finde på at farve igen.
Se billederne af Camilla med pink hår øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-babe er blevet beauty-blogger
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-Nanna i vilde håreksperimenter
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.