Galante Emil giver sig i den interne konkurrence: Carolines kage var bedst

Trods kærligheden er der konkurrence mellem Caroline og Emil, og i går vandt Caroline, indrømmer Emil.

Af Jan Körner - 1. november 2020 kl. 20:49

De har tidligere meldt ud, at de betragtede sig selv som en bedre bager end den anden. Men efter gårsdagens dyst, hvor de blandt andet skulle lave Valentineskager, træder Emil Ussing nu frem som en gentleman i forhold til kæresten, Caroline Rigelsen.

– Det var helt klart Caroline, der lavede den bedste kage! Jeg bøjer mig i støvet. Både smag og udseende var fantastisk, og det gjorde indtryk, at hun tegnede på kagen. Det var meget personligt, også fordi hun ikke plejer at gøre det, siger Emil til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Morten rørt til tårer: Det så seerne ikke

Normalt er det ham, der elsker at dekorere sine kager med egne tegninger, så derfor var han meget imponeret over, at kæresten havde gentaget tricket i sin hyldest til deres kærlighed.

– Den lignede virkelig godt. Jeg var ikke i tvivl om, hvem det var, lyder det fra den forelskede ungersvend.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’ og ‘Badehotellet’: Sådan får Merete tid til det hele

Caroline er da også selv enig i, at hun lavede den bedste kage.

– Min var lidt skarpere, vil jeg mene, siger Caroline Rigelsen til Realityportalen.

Hun noterede sig, at Emil havde brugt tid på at finde ud af, hvad der ville være den optimale kage til hende.

– Emil havde jo brugt alle de smage, jeg kan lide. Så han kender mig. Han har kigget på de kager, jeg har bagt i de forskellige programmer, og så har han lavet en kage ud fra det. Så vi tjekkede hinanden ud, men det vidste vi godt, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Lena fra ‘Bagedysten’: Det betyder min tatovering

I udsendelsen så seerne, at der havde været lidt usikkerhed om, hvorvidt Emil ville lave en valentineskage til Caroline eller til sin mor.

– Min egen sunde fornuft sagde mig, at jeg skulle lave den til Caroline. Det andet havde ikke set godt ud, siger Emil og slår en latter op.

LÆS OGSÅ: 75-årige Søren Ryge: Mit gravsted står klar

LÆS OGSÅ: Anders og Torben fylder rundt: Drømmer om dobbeltbryllup