Lena fra ‘Bagedysten’: Det betyder min tatovering

Lena har flere tatoveringer, men den ene har en især en særlig betydning.

Af Jan Körner - 31. oktober 2020 kl. 14:55

Uge efter uge kan seerne se den evigt smilende Lena Thorssons tatovering på højre arm. Nu afslører hun overfor Realityportalen, hvad den viser og betyder for hende.

– Det er egentlig en tegning af min datter Sara, som hun ville se ud, hvis hun var en tegning. Jeg ville ikke have portræt af hende på armen, for det kan gå grueligt galt og ende med at ligne et barn, der ikke er mit. Derfor ville jeg godt have en tegning af hende. Ikke som en karikatur – men fra tegningens univers, siger Lena Thorsson til Realityportalen.

Lenas tatovering på armen (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Lars ude af ‘Bagedysten’: Jeg er ikke enig med dommerne

På tegningen af datteren er der imidlertid en detalje, der afslører en hidtil ukendt detalje om Lena.

– Jeg havde en lillebitte sommerfugl tatoveret på underarmen fra dengang, jeg var bartender på Sunny Beach, og Bright Side Tattoo, der lavede tegningen af min datter, syntes, det ville være synd at overtegne den, fordi tatoveringer har deres egen historie. Så nu indgår den i tegningen, fortsætter Lena.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Landmand Claus alene igen: Jeg gjorde det forbi

Ud over den på armen har hun en på skulderen, som ikke er synlig i programmet,

– Da jeg fyldte 30 år, fik jeg lavet en stor rose på skulderen. Det var en fødselsdagsgave, fortæller Lena, der da også kommer til at afsløre, at hun har en tredje – og meget hemmelig tatovering.

Lenas tatoveringsgave (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Kærlighed i ’Den store bagedyst’: Wissam førte os sammen

– Den bliver ikke vist, slår hun fast, og da Realityportalen spørger ind til den, bliver det mere og mere tydeligt, at det er placeringen af tatoveringen, der er yderst hemmelig.

– Den er der ingen grund til at snakke om. Der er no comments, siger hun med sin efterhånden velkendte latter.

LÆS OGSÅ: TV 2-deltager føler sig snydt: Jeg meldte mig til et eksperiment ikke et reality-program