Morten rørt til tårer: Det så seerne ikke - Her & Nu

Morten rørt til tårer: Det så seerne ikke

Det blev Mortens tur til at forlade bageteltet i Jylland, han er ikke overrasket – mere rørt.

Af Jan Körner - 31. oktober 2020 kl. 20:56

Det var en rørt Morten Hansen, der røg ud af aftenens afsnit af ‘Den store bagedyst’, men hans synlige følelser skyldtes ikke, at han ikke får lov til at bage videre. Det skyldtes noget, som seerne ikke fik at se i forbindelse med aftenens dyst.

– De andre kom med nogle vilde tilkendegivelser til mig. Og det var nogle, der overraskede, for jeg sad bare bagefter og tænkte “Hold da op, gav jeg så stort et aftryk i gruppen?”. De sagde blandt andet, at der blev tomt i teltet, når jeg var væk. Den slags. Og jeg blev meget berørt af tilkendegivelserne fra dem, siger Morten til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Mortens store overraskelse: Fejrede fødselsdag under optagelserne

Han var afklaret med, at han skulle hjem og havde det på fornemmelsen allerede inden, optagelserne gik i gang.

– Det var min tur til at ryge. Hvis ikke det var blevet mig, var det fordi, en anden havde lavet en fejl. Jeg synes, de andre var bedre end mig, og at det var den rigtige rækkefølge. Jeg er bare glad for, at jeg ikke røg på at have begået en fejl, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Jonas fra ‘Tattoo Salonen’: Derfor er jeg fan af ‘Den store bagedyst’

Allerede da han var på vej til Jylland for at medvirke i optagelserne til aftenens udsendelse, vidste han, at det formentlig var ham, der ville ryge ud.

– Så det var ikke overraskende. Vi er nu så langt, at der skal mindre og mindre til. Og det var min tur, lyder det fra Morten, der vil savne det stærke sammenhold, der er mellem deltagerne.

– Vi er så godt sammentømrede, og så blev mit turpas klippet, mens de andre kunne fortsætte i rutsjebanen. Det er megaærgerligt. Og specielt nu hvor de sagde alt det, de gjorde. Det var meget rørende.

LÆS OGSÅ: Katrine fra ‘Den store bagedyst’: Det var egoistisk at melde mig

LÆS OGSÅ: Mor Jette afslører: Sandheden bag den blendede kage