Geggo springer ud som sexet sangerinde

Sangevnerne er blevet holdt skjult, men nu springer brygge-pigen ud som sexet sangerinde.

Af Dan Bjerggård - 27. februar 2014 kl. 14:47

Brygge-pigen Geggo har sagt ja til at lave en duet med sangerinden Cira Beenfeldt, og det selvom Stephanie Geggo ikke har gjort det så meget i sang – indtil nu altså.
– Min mor har altid sagt, at jeg skulle udnytte mit sangtalent noget mere, men så begyndte jeg at danse og lave tv i stedet, fortæller Geggo til Realityportalen.dk, og uddyber:
– Lige siden jeg var lille, har min mor ville sende mig til sangundervisning. Jeg glæder mig til at udfordre mig selv, og til at vi skal indspille sangen. Jeg er vokset op med hip-hop musik, og jeg er faktisk god til at rappe, så måske jeg også bidrager med noget lækkert pige-rap.
LÆS OGSÅ: Geggo: Mopper er min bedste ven

Foto: TV3

Én gang har Geggo sunget offentlig, og det var i ‘Divaer i Junglen’, eller synger hun kun i badet, fortæller hun. (Foto: TV3)


Råt, frækt og sexet
Forventningerne til den kommende sang og musikvideo er, at den bliver rå, fræk og sexet, men ikke vulgær understreger brygge-baben.
– Cira er ikke bleg for at være nøgen, det ved alle vist. Så mon ikke der kommer lidt hud i videoen. Sangen bliver i hvert fald noget med gang i og henimod dance eller house-musik. Og så kommer jeg nok til at lave en lækker koreografi til videoen, eftersom jeg har danset siden jeg var otte år gammel, afslutter hun.
LÆS OGSÅ: Geggo er tilbage hos kæresten
‘Jeg er ikke en realitysanger’ 
Det, som den smukke Stephanie frygter mest, er at omverdenen vil tro, at hun blot er endnu en realitystjerne, som forsøger sig med musikken.
– For mig er det vigtigt, at det er noget som jeg kan stå indefor. Ellers vil jeg ikke være med til at lave det. Det skal være 100 procent i orden! Jeg ved endnu ikke, hvornår folk kan forvente, at sangen udkommer. Måske det først bliver til sommer, men det kan også være at den udkommer tidligere, siger Geggo.
LÆS OGSÅ: Stephanie: Derfor bliver jeg kaldt ‘Geggo’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.