'Fuckbois'-stjerne knaldet af politiet

Det kostede DR3-deltageren en stor bøde, at han sidste år blev taget af politiet.

Af Jonas Sand - 2. marts 2018 kl. 13:00

Victor Skjødt har sammen med vennerne Mikki Wisler og Kim Taggaard skabt stor debat med DR3-serien ‘Fuckbois’, hvor de unge drenge viser seerne deres liv, der primært handler om at tage i byen og score så mange damer som muligt.
I DR3-programmet har Victor flere gange talt om, at han har lånt forældrenes store Mercedes, og nu viser det sig, at det minimum én gang har givet ham problemer. Det kom frem onsdag aften, hvor han dukkede op i Kanal 5-programmet ‘Politijagt’.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT: ‘Fuckbois’-Mikki scorer paradiso
LÆS OGSÅ: CHOK: DR dropper ‘Fuckbois’-afsnit
Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Victor blive stoppet af politiet:

LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager åbner op: Jeg blev mobbet hele min skoletid
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-babe fødte hjemme i sofaen
Her blev Victor og to venner stoppet med 93 km/t i en byzone, hvor man må køre 50 km/t. Det koster ham en bøde på 3500 kroner og et kørselsforbud, der gives til bilister, der overtræder færdselsloven i løbet af de første tre år, efter man første gang har taget kørekort. Det betyder, at man skal modtage ny køreundervisning samt bestå en ny teori- og køreprøve, før man igen må køre bil.
– Det er en varm sommerdag, og så har man lige fået lov til at låne bilen. Så skal man ud at give den lidt gas, og det er bare et dumt tidspunkt, kan man sige. Det er jo bare en klassisk drengerøv – eller ja, hvad fanden kan man kalde det, siger Victor i programmet.
Victor bekræfter over for BT, at det er ham, der optræder i programmet. Men derudover har han ikke ønsket at sige mere.
– Det holder jeg for mig selv. Det er et år siden, så det har ikke rigtig nogen relevant indflydelse hos andre, skriver han til mediet.
LÆS OGSÅ: Fie om kæresten Frederik: Vi mødtes ikke på ‘Paradise’
LÆS OGSÅ: Fie efter ‘Paradise’-exit: Det var planlagt af produktionen