'Fristet'-vinder: Det skal barnet hedde

Nicholai bliver snart far til en lille søn, og navnet er allerede på plads.

Af Mikkeline Andersen - 13. november 2014 kl. 8:57

Nu er der ikke længe, før Nicholai Bach og kæresten Cecilia kan kalde sig forældre. Alt går, som det skal, selvom ‘Fristet’-vinderen havde spået, at de ville få en datter. Det får de nemlig ikke, men de kommende forældre glæder sig til at få deres søn i hænderne.

Værelset er klart til sønnike (Foto: Privat)

Værelset er klart til sønnike (Foto: Privat)


– Det går super godt med graviditeten. Cecilia klarer det super, super flot. Nogle gange kommer der lidt ture, hvor hun godt kan få det en smule dårligt, men det går som regel over. Hun har ikke rigtig døjet med kvalme eller noget, så det er heldigt nok. Ellers går alt perfekt. Vi glæder os til at blive forældre, siger Nicholai til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Den sidste tid er nervepirrende. Vi går egenligt bare og venter på, at han kommer ud til os. Vi er fuldstændig klar, værelset er klar, barnevognen købt, vi har faktisk alt på plads. Vi mangler bare, hovedpersonen melder sin ankomst til festen.
LÆS OGSÅ: ‘Fristet’-Nicholai: Ny kæreste
Navnet er på plads
Når sønnike efter planen melder sin ankomst den 30. januar, så skal forældrene ikke bruge tid på at finde på et navn. Det har de nemlig også på plads.
– Han skal hedde Villads-Emil. Navnet havde vi på plads direkte efter, vi fik kønnet at vide. Jeg tror, at for både Cecilia og jeg, var det vigtigt at give ham et navn hurtigt for at danne et forhold til ham, så han ikke gik under navnet “den” eller “ham”, siger Nicholai.
Der skulle ikke mange diskussioner til, før navnet var på plads.
– Vi har altid været rimelig sikre på, at hvis det blev en dreng, så skulle det være Villads. Emil satte vi ind, fordi vi synes, de to navne klinger rigtig, rigtig fedt sammen.
LÆS OGSÅ: Dagens julegodte: Nicholai elsker at forkæle de nærmeste
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.