Fremgang for Hannah og hendes datter

Hannah Melissa Ginic får sin datter hjem inden længe, så humøret er i top hos den lille familie

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 8. juni 2012 kl. 11:19

Der er langt om længe glæde hos Hannah, som har haft et benhårdt forår uden sin lille datter.
Hannah fik den 30 maj besked om, at Retten havde truffet afgørelse om, at Cecylia endelig ville komme hjem til hende.
-JEG FÅR HENDE HJEM!!!!!, sådan skrev Hannah på sin Facebook, og har siden ikke kunne få armene ned over den glædelig nyhed.
LÆS OGSÅ: Hannah får Cecilya hjem
Hannah har dog valgt ikke at hente Cecylia hjem med det samme, da den lille pige også skal have en chance for at vænne sig til det hele. Men Hannah og kæresten Maks har set Cecilya meget de senere uger.
– Hvor skøøøøønt! Cecilya var på besøg i dag, og ville ikke med plejemoren hjem. Hun ville være ved mor og far, så vi fik hende i en halv times tid for os selv, skønno, skriver Hannah på sin Facebook.
Der har tidligere været tegn på, at Hannahs datter har gjort skade ved sig selv, hvilket har skræmt den unge mor. Men det lader til, at der er ved at komme balance i tingene.
-Hvor er det gået fantastisk idag. Plejemoren har lige skrevet, at Cecilya ikke har haft nær så meget selvskadende adfærd, som sidst. Og i dag, da hun skulle med plejemoren, sagde hun nej, hun ville blive ved mor og far, og til sidst råbte hun det. Så skønt altså. Og vi bliver rost til skyerne, da de kan se, at det hele går meget bedre. Prinsessen har også  fået plads i en børnehave, hvor der plejer at være venteliste, så nu køre det hele sgu, skrev Hannah onsdag på sin Facebook.