Frederikke: Sådan er livet efter 'Paradise'

Frederikke: Sådan er livet efter 'Paradise'

Hvis du er vild med mange lange blikke, så kan det godt betale sig at deltage i ‘Paradise Hotel’.

Paradise hotel
Af Emilie Holm Egebro - 9. maj 2015 kl. 15:55

Det var en meget vred Frederikke Shorry vil fik at se, da Mads smed hende ud af ‘Paradise Hotel’. I dag har paradisoen det godt.

– Egentlig er det ikke, fordi jeg kan mærke den helt store forskel efter at have deltaget i ‘Paradise’. Jeg har stadig de samme venner, det samme job, og jeg har stadig super travlt med mit studie. Så på den front er alt om det plejer, fortæller Frederikke på sin blog og tilføjer:

– Dog er det klart, at jeg får langt flere blikke og kommentarer, når jeg går en tur gennem gågaden.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Frederikke: Jeg er skuffet over TV3

Positiv respons

Heldigvis har paradisoen hovedsageligt fået positiv opmærksomhed efter at have vist sig på de danske skærme. I hvert fald hvis hun ser bort fra de sociale medier.

 – Jeg har heldigvis kun haft positive “in real life” oplevelser i forbindelse med ‘Paradise Hotel’. Når jeg skriver ‘in real life’, så er det, fordi jeg ikke tæller kommentarer med fra folk, som sidder og gemmer sig bag en skærm derhjemme i stuerne, siger Herning-pigen og fortsætter:

– Men hvad folk, der ikke kender mig, har af meninger, tager jeg med et gran salt.

Frederikke har i forbindelse med sin deltagelse i ‘Paradise’ fået tilbudt at være kampagnepige for MissMartins. Et tilbud, som hun har takket ja til.

LÆS OGSÅ: Frederikke efter exit: Jeg dummede mig

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.