Forsidefruerne indtager ‘Hell’s Kitchen’

Deltagere fra ‘Divaer i junglen’, ‘Paradise’ og ‘Forsidefruerne’ skaber kaos og drama i ‘Hell’s Kitchen’. 

Af Lotte Knudsen - 21. oktober 2020 kl. 15:10

For mange kokke fordærver maden – Den talemåde bliver bekræftet eller afkræftet i aften, når antallet af kokke i ‘Hell’s Kitchen’ fordobles.

‘Hell’s Kitchen’-deltagerne får hver i sær deres egen kokkeelev, som de skal samarbejde med, og de nye kokkeelever er ikke hvem-som-helst. De 5 kokkeelever er Frederik Fetterlein, Philip May, Janni Ree, Jackie Navarro og Gunnvør Dalsgaard, og de er absolut ikke er vant til at stege en bøf eller piske en hjemmelavet bearnaise.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Malenes svære barndom: Misbrugt af far

– Åh gud, nu skal vi til at arbejde med dem her. Jeg glæder mig, men det er også lidt grinagtigt. Jeg kan godt se, hvor det bærer hen ad, siger Malte og griner i aftenens afsnit.

LÆS OGSÅ: Realityhunk afslører: Jeg er født som pige

Malte har også massere at glæde sig til, for allerede fra start er der drama. Janni Ree har nemlig taget sin hund med i køkkenet, og det falder i Mielckes smag – Bogstavligtalt.

– Personligt har jeg ikke noget imod en hund i et køkken. I Vietnam fik jeg tilberedt hund på 6 forskellige måder. Så hvis vi må lave barbecue af den, så må du gerne have den herinde, siger Mielcke, og det får straks Janni på andre tanker.

LÆS OGSÅ: Sendt hjem af landmand Mads: Jeg laver mig ikke om for nogen fyr

Se klippet fra ‘Hell’s Kitchen’ i aften hvor de 5 kokkeelever præsenteres, og hvor Janni må redde sin hund fra en tur i barbecue marinaden.