'Forsidefruer'-babe headhuntet til programmet: Er det en joke? - Her & Nu

'Forsidefruer'-babe headhuntet til programmet: Er det en joke?

Hun forsøgte at overbevise produktionsholdet om, at hun ikke var den rette til at medvirke i ‘Forsidefruer’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 8. februar 2020 kl. 20:55

46-årige Karina Von D’ahé har været med siden sæson 5, men først nu føler hun sig helt hjemme i ‘Forsidefruer’. Hun havde aldrig drømt om, at hun en dag skulle medvirke i reality-programmet, som hun knap nok havde set. Men så en dag blev hun ringet op af produktionsselskabet BLU.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe afslører ny kæreste: Kendt fra tv
– Jeg blev spurgt, om jeg havde lyst til at være den nye frue i ‘Forsidefruer’. Så fik jeg grineflip og troede, det var en joke. For det første kunne jeg slet ikke se mig selv i programmet, og for det andet spurgte jeg: “Ved i godt, hvordan jeg er, og hvordan jeg ser ud?”. Til det svarede de, at det vidste de jo godt, fortæller Karina til Realityportalen.
Hun aftalte med BLU, at hun ville sove på det, og dagen efter mødte hun op hos dem til en uforpligtende snak.
– Jeg er ret anderledes castet sammenlignet med de andre fruer. Jeg er den eneste, der er plus size. Der er jo i det hele taget ikke mange reality-babes, der er curvy og vejer for meget, som jeg gør, siger hun.
LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjernes familietragedie: Dræbt ved en fejl
Efter den uforpligtende samtale var der pludselig en del, der talte for at sige ja til ‘Forsidefruer’.
– Jeg synes, det er meget sejt at leve i en tid, hvor TV 3 ikke går ind for, at man skal være eller se ud på en bestemt måde, eller at man skal have en bestemt alder. På den måde kan jeg virkelig mærke, at der er sket et skift i tiden, hvilket jeg iøvrigt også mærker i beauty branchen, hvor jeg arbejder. Der er plads til alle, og det bliver lidt for kedeligt, hvis vi alle sammen er ens.

Sindssygt bange

Karina havde det godt med at sige ja, men hun var samtidig bekymret for, hvordan verden ville tage imod hende.
LÆS OGSÅ: Er Amalie og Mikkel sammen igen? 
– Jeg var bange for, at folk ville tænke, at jeg ikke er en reality-babe. For jeg er jo ikke efter skabelonen. Men jeg er blevet taget rigtig godt imod og har lært at hvile i, at jeg gerne må være der, siger hun.
Det med at hvile i sig selv i programmet, er først noget, der er kommet med tiden for Karina, der efter første sæson, som var sæson 5, var ved at få kolde fødder og blev i tvivl, om hun med tiden ville knække sammen.
LÆS OGSÅ: Endeligt opgør: Janni og Amalie i møde med konfliktmægler 
– Fordi det er mentalt hårdt at lave ‘Forsidefruer’, da man hele tiden skal være på dupperne. Der sker mange ting, og der er mange følelser i spil, fordi vi er meget forskellige. Det er drænende hele tiden at blive spurgt til, hvad man synes og tænker og føler.
I dag kan ‘Forsidefruen’ have det sjovt og tage let på tingene under optagelserne.