‘Forsidefruer’-babe er startet i skole: Jeg har ikke nok viden

‘Forsidefruer’-baben kommer til kort i sit arbejde.

Af Louise Vilsbøl - 16. september 2021 kl. 14:52

I aftenens afsnit af ‘Forsidefruer’ afslører Gunnvør, som er medlem af bestyrelsen i foreningen’Fri af Misbrug’, overfor Karina, at hun har taget en stor beslutning.

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program

– Jeg har meldt mig til en bestyrelsesuddannelse, man får simpelthen et ret grundigt kursus i strategi i bestyrelser og økonomi og regnskab og også den juridiske del, fortæller Gunnvør sin veninde, og hun uddyber, hvorfor hun har taget den beslutning:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Ditte Julie fortæller om nyt hus og kærligheden.

– Jeg har siddet i en bestyrelse i to år, og det er meget meningsfuldt for mig at være i den, men jeg oplever nogle gange at komme til kort i nogle af de juridiske beslutninger og helt klart også de regnskabsmæssige, der har jeg simpelthen ikke nok viden.

Derfor har hun altså meldt sig til et uddannelsesforløb, som man kan høre mere om i videoklippet øverst i artiklen og i aftenens afsnit af ‘Forsidefruer’.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler taler ud om misbrug