'For lækker til love'-Panda: De frække tilbud vælter ind

Selvom jagten på kærligheden er i fuld gang, så skal der stadig være plads til at vende plader på byens
diskoteker i weekenderne.

For lækker til love
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 21. marts 2013 kl. 15:22

DJ’en Jeremy Panda Ace er ny mand i ‘For lækker til love’, men han er langt fra ny, når det handler om at skabe den fedeste stemning på byens diskoteker.
Det er dog først med medvirkenen i reality-programmet, at der for alvor er kommet opmærksomhed omkring hans person.
– Jeg har været bag pulten i nogle år. Men jeg har ikke rigtigt vist mig frem eller gjort det store ud af det. Faktisk har jeg altid gemt mig bag de andre DJ’s, fordi jeg ikke mente, at jeg var god nok, fortæller Jeremy til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Mikkel: Jeg er mig selv
Pigerne elsker DJ’en
Nu vil han dog ikke gemme sig mere, og han har da også fået troen på sit eget talent. Og selvom man som DJ ikke er den mest synlige på diskoteket, så forhindrer det ham ikke i at få frække tilbud og komplimenter, mens han er på arbejde.
– Som DJ er man altid gemt lidt væk, og de fleste kan ikke komme hen til én. Men de steder, hvor det kan lade sig gøre, at pigerne, og de andre gæster, kan komme på tæt hold, der har jeg da fået en del opmærksomhed, afslører han.
Der er nemlig ingen tvivl om, at de frække tilbud vælter ind hos Pandaen, når han fyrer op for festen på byens diskoteker.
Navnet betyder meget
Den selvsikre fyr er absolut ikke i tvivl om, hvad der kendetegner ham som DJ – og gør ham populær blandt det modsatte køn. For navnet, Jeremy Panda Ace Andersen, er nemlig helt specielt, og gør ham unik i forhold til de andre.
– Jeg er en lækker DJ. Jeg ser godt ud bag en pult, jeg har et specielt navn, og så er jeg vild. Jeg fyrer den maks af bag pulten, og gør det, som jeg nu ville, hvis jeg stod på dansegulvet, slår Jeremy fast med et kækt smil.
Følg Pandas jagt på kærligheden i aftenens afsnit af ‘For lækker til love’, hvor der venter ham en ordentlig mundfuld af en date. Det er på TV3 kl. 21.00.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Nutellaen lever videre
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.