'For lækker til love'-Julie: Nej tak til mere reality-tv - Her & Nu

'For lækker til love'-Julie: Nej tak til mere reality-tv

Den smukke Julie ønsker ikke længere at forbindes med reality-tv.

Af Emilie Holm Egebro - 8. februar 2016 kl. 13:25

Vi kender Julie Von Lyck fra både ‘For lækker til love’ og ‘Divaer i junglen’. Og så danner hun par med den tidligere paradiso Steffan. Den smukke blondie kunne dog ikke forestille sig at deltage i flere programmer – hvert fald ikke reality.
– Jeg er faktisk flere gange blevet tilbudt at lave mere tv. Både alene, men også noget med Steffan og jeg. Det er dog ikke noget, som jeg kunne tænke mig, da jeg ikke ønsker at blive forbundet med reality længere, forklarer Julie til Realityportalen.dk og uddyber:
– Det er ikke, fordi jeg fortyder, at jeg har været med i reality-programmer, og jeg har heller ikke noget i mod det, men nu er jeg bare blevet så seriøs med min blog, så jeg vil gerne forbindes med den i stedet. Hvis jeg skal lave mere tv, skal det være ‘Vild med dans’ eller sådan noget.
LÆS OGSÅ: Anna Due afslører: Jeg er til ældre fyre
Steffan er som ‘Bonde søger brud’
Den tidligere reality-stjerne bor i Aarhus med Steffan og er i gang med at skrive sit speciale, som hun skal færdiggøre til sommer. Derefter vides ikke, hvad fremtiden bringer.
– Jeg tror, at jeg vil fokusere endnu mere på min blog, når jeg har afleveret speciale. Og så være ellers være lidt freelance-agtig. Og så overvejer Steffan og jeg rigtig meget at flytte til København. Der har jeg også flere muligheder i forhold til min karriere, afslører Julie og tilføjer:
– Steffan er ærkejyde, og man kan godt forbinde ham lidt med en af dem fra ‘Bonde søger brud’. Derfor skal han lige overtales lidt mere i forhold til at forlade Jylland, men han virker egentlig rimelig frisk på det. Det vil heller ikke være et problem for ham at finde job i København.
Se billeder af Julie øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Julie: Sådan går det i dag
LÆS OGSÅ: Dagens julegodter: Julie & Steffan: Vi holder jul hver for sig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.