Følg Amalie live i 24 timer

I morgen kan du følge Amalies liv 24 timer i træk.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 16. oktober 2013 kl. 11:20

Amalie er i morgen hovedpersonen i ekstrabladet’s nye TV-satsning, ‘Paparazzi’, hvor de dækker en kendt person 24 timer i træk. Alle 24 timer bliver sendt live via eb.dk.
Og i morgen kan læserne følge realitydarlingens dagligdag.
-Så blev det vidst min tur. På torsdag kan man følge mig LIVE på ekstrabladet.dk når jeg skal være ugens Paparazzi. Hvad jeg skal lave, finder i jo ud af. Jeg glæder mig til i skal føøøøølge mig. Håber også i spændte, skrev Amalie i går på sin Facebook. (uredigeret)
Fra torsdag morgen klokken ni er eb.dk’s kamerahold lige i hælene på Amalie i 24 timer frem til fredag morgen klokken ni. I de 24 timer kan du, uden filter, følge den 22-årige direkte på eb.dk’s hjemmeside.
Skal I se med?
LÆS OGSÅ: Amalie: Se mine nye læber
Følg Realityportalen på Instagram under navnet: Realityportalendk.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.