Fie Laursen taler ud efter politianmeldelsen: Jeg synes, at det er voldsomt

Tidligere i dag kom det frem, at Fie Laursen er blevet politianmeldt for bedrageri. Nu fortæller hun sin version af sagen.

Af Louise Andersen - 7. august 2018 kl. 19:25

Tidligere i dag kom det frem, at Mads Westen har politianmeldt Fie Laursen for bedrageri. Mads Westens 13-årige datter havde købt en cowboyjakke fra Fies salgsprofil på Instagram, Salebyfie. Datteren overførte 140 kroner for jakken på MobilePay, men modtog den aldrig – og det er nu endt i en politianmeldelse. Det skrev Ekstra Bladet tidligere i dag.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: Så meget tjener Geggo og Cengiz
Realityportalen har efterfølgende været i kontakt med Fie, der gerne vil give sin version af sagen. Her slår hun fast, at hun ikke har haft intentioner om at svindle.
– Jeg synes, at det er voldsomt. Bedrageri? Det er jo ikke, fordi jeg har lavet et kæmpe svindelnummer. De får det til at lyde som om, at det er min intention at snyde en fan for de 140 kroner, men som om jeg nogensinde ville gøre det, siger Fie til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: CHOK: Realitystjerne fundet død
LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen

Fie: Jeg overfører altid tilbage

Det er langt fra første gang, at bloggeren har solgt ud af sit tøj på sin salgsprofil. Og hun har aldrig før haft problemer med folk, der ikke har fået deres penge, hvis en varer ikke er kommet frem.
– Det kan jo godt ske, at pakkerne ikke bliver modtaget, men så overfører jeg bare tilbage. Jeg har flere screenshots, hvor jeg har overført pengene tilbage til folk, så det er ikke, fordi det ikke er noget, jeg gør bevidst, siger hun.
Fie har ledt efter beskeder fra Mads Westen og hans datter på både sin mail og på sin Facebook, men hun har intet fundet.
– Jeg har ingen mails fra faren på min mail eller på min Facebook. De har skrevet til mig på Instagram, og det er selvfølgelig min fejl, at jeg ikke har set det, men jeg får jo virkelig mange beskeder hver dag, siger Fie, der har 265.000 følgere på Instagram.
LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Fie Laursen tisser på sig selv
LÆS OGSÅ: Stor ‘Robinson’-bombe bekræftet: Her er premieredatoen

Har kontaktet Mads Westen

Fie har nu taget kontakt til Mads Westen på Facebook, og Realityportalen har set beskeden, hvor Fie beklager og tilbyder at tilbagebetale beløbet for jakken.
– Jeg har skrevet til faren, og han skal vitterligt bare sende mig sin MobilePay. Det tager mig et minut. Det er selvfølgelig min fejl, og jeg skulle have holdt bedre øje, men jeg har vitterligt ikke set den besked.
Hun har været i kontakt med sin advokat, der har oplyst hende om, at der ikke skulle være den store sag, så længe Fie har tilbudt at tilbagebetale de 140 kroner. Fie har heller ikke hørt fra politiet.
– Jeg har ikke hørt fra politiet. Det er mærkeligt, for jeg er jo blevet politianmeldt før af Caroline, dengang vi havde de dér fights. Der blev jeg kontaktet med det samme. Jeg blev kontaktet både pr. telefon og på mail og oplyst om, at der var indgivet en anmeldelse. Jeg har intet hørt, siger Fie.
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er Linses VILDE fremtidsplaner i Spanien

Tager politianmeldelsen med ro

Fie tager indtil videre anmeldelsen med ro, og hun mener selv, at hun har gjort alt, hvad hun kunne for at redde trådende ud.
– Jeg synes, at det er overdrevet, og jeg synes, at han skal slappe lidt af. Nu har jeg skrevet til ham, og jeg kan jo ikke rigtig gøre andet. Jeg er jo aldrig vågnet op og har tænkt: “I dag skal jeg snyde en fan for 140 kroner”.
– Man burde kunne tænke langt nok til at vide, at jeg ikke mangler de penge. Jeg bor i et godt området i København, og jeg har styr på mit liv. Det er mere irriterende, end det er sårende. Det er bare en ærgerlig situation, siger Fie.
Det er nu op til politiet at finde ud af, om bloggeren har gjort noget kriminelt.
Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Mads Westen, efter Fie Laursen har kontaktet ham. Han ønsker dog ikke at kommenterer yderligere på sagen, idet den, ifølge ham, nu efterforskes af politiet.
LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup tager stort skridt med kæresten
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie forklarer: Derfor er vi flyttet tilbage til Danmark

Læs mere om