Nikita Klæstrup tager stort skridt med kæresten

Det er for alvor blevet seriøst mellem Nikita Klæstrup og kæresten Casper.

Af Emilie Holm Egebro - 4. august 2018 kl. 10:55

I starten af sommeren afslørede reality-baben Nikita Klæstrup, at hun havde fået sig en ny kæreste. Hun var meget hemmelighedsfuld omkring ham.
Efterfølgende blev hun dog klar til at løfte sløret for sin nye flamme, hvilket hun gjorde ved at lægge et billede op af sig selv sammen med kæresten Casper Kofod på sin Instagram-profil. Sidenhen har parret også vist sig sammen på den røde løber, og nu er de klar til at tage næste store skridt sammen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe indlagt efter fødslen
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
– Det går rigtig godt. Vi skal på tur nu her for at møde hinandens forældre, så vi tager til Lolland denne weekend for at møde mine forældre, og så tager vi til Bornholm næste weekend for at møde hans forældre. Så vi skal rigtig på ø-ture. Det bliver rigtig hyggeligt, tror jeg. Jeg ved jo, hvordan min familie er, og hvad Casper har fortalt om sin familie, så lyder de mega søde. Forældre plejer faktisk virkelig godt at kunne lide mig, sådan er det hvert fald med mine veninders forældre, så jeg er ikke rigtig nervøs for det. Casper har også sagt, at han er sikker på, at de vil elske mig, fortæller Nikita til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!
LÆS OGSÅ: Frederik beskyldt for utroskab: Nu svarer han igen
– Jeg tror også, at mine forældre vil tage rigtig godt imod Casper. Han er så sød og fantastisk, så hvis de ikke kan lide ham, så er jeg jo bare nødt til at droppe mine forældre. Så bliver jeg skilt fra dem. Malene min veninde er den eneste, der rigtig har mødt ham af mine nærmeste, men det virker også til, at hun har sagt go for ham, fortsætter hun.
Nikita og Casper indtil videre set hinanden i tre måneder, så de synes, at det er lige hurtigt nok at skulle flytte sammen indtil videre.
LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Se et billede af Nikita og Casper nedenfor:


LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Irina og Morten har købt hus
LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op: Havde seksuel debut på min 13 års fødselsdag