Skjuler sønnens ansigt: Han fortjener et privatliv

Den gravide influencer kommer ikke til at vise sin førstefødte frem på sociale medier. 

Af Lotte Knudsen - 3. februar 2022 kl. 19:01

Fie Laursen er halvvejs gennem sin graviditet, og til juni kommer hendes første barn til verden.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jackie fortæller om den nye sæson af ‘Forsidefruer’… 

Hun har indtil nu med stolthed vist sin voksende mave frem på de Instagram, men når den lille ny kommer til verden, skal man ikke forvente at se meget til ham.

– Jeg synes, at han er jordens smukkeste, men jeg synes endnu mere, at han fortjener privatliv, og selv skal tage valget om at blive set. Jeg forstår godt, at mange forventer at se ham, men som det ser ud lige nu, står jeg et sted, hvor jeg ikke har lyst. Jeg har brug for at respektere mine egne grænser og mit eget privatliv, skriver Fie til en række scanningsbilleder, som hun har delt på Instagram.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer bekræfter: Vi er kærester

På alle scanningsbillederne har hun valgt at dække sønnens ansigt med emojis.

– Det vigtigste for mig er, at min søn bliver sin egen person, og at han ikke bliver et produkt i min karriere eller et totalt influencer barn. Det skadede mig at starte med sociale medier som 14 årige, og han skal kende de grænser og konsekvenser, som jeg ikke kendte, før han begynder, skriver Fie i opslaget.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Verdensstjerne ringer til 21-årig ‘X Factor’-deltager

Se og læs hele opslaget herunder. 

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Fie Laursen (@fiececilias)

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Nu vender showet tilbage

 

 

Læs mere om