Fie Laursen i ny hårforvandling

Den populære blogger er blevet træt af sine lyse lokker.

Af Emilie Holm Egebro - 16. juli 2015 kl. 19:25

Det er ikke længe siden, at Realityportalen.dk gav et overblik over Fie Laursens store forandring gennem årene. Men nu er der igen nyt om Fies look. Hun er nemlig blevet træt af at være blondine og har netop farvet sit hår.
– Jeg er blevet brunette, og jeg elsker resultatet. Nu har jeg været blondine de sidste tre år, så jeg trængte til, at der skulle ske en forandring. Og bum, spontant gjorde jeg så noget ved det, afslører Fie overfor Realityportalen.dk og fortsætter:
–  Jeg har faktisk altid været på team-blonde, men de seneste par måneder, har jeg været så træt af det. Man bliver taget så useriøst med platin-farvet hår. Så jeg føler mig mere “mig” nu med brunt hår.
Fie har dog ikke planer om, at hun skal have helt mørkebrunt hår. Men hun regner måske med at farve håret en ekstra gang i nærmeste fremtid, så det bliver lidt mørkere, end det er nu.
Se før og efter billederne af Fies hår øverst i artiklen. 
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Fie Laursens forandring gennem årene
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Fie Laursen starter sin egen webshop
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser