Fie Laursen chokerer igen: Ramt af stress

En bog, en sang, en smykkekollektion, en tøjkollektion, en blog og en YouTube-kanal har vist sig at være for meget for Fie Laursen.

Af Louise Vilsbøl - 20. september 2017 kl. 09:10

Fie Laursen har oplevet en del mere end de fleste 21-årige, og især i år har hun haft travlt med at søsætte nye projekter. Hun har udgivet en bog og har allerede gang i to bøger mere, hun har hittet med sangen ‘Justin’ og har mere musik på vej, hun har lanceret en smykkekollektion og er på vej med en tøjkollektion, og ved siden af det hele har hun en succesfuld blog og YouTube-kanal.
Men nu er det hele blevet for meget for den unge pige med de mange jern i ilden, det indrømmer hun på sin blog.
Jeg har fået stress – læge konstateret og det hele, så kald mig ikke en hypokonder, skriver Fie Laursen på sin blog og uddyber:
– Jeg har været meget mærkelig de sidste 3 måneder, glemmer alt folk siger til mig, føler mig bare stresset, mærkelig og tom indeni uden at forstå hvorfor. Jeg kan tit ikke overskue noget, og jeg mener DE MINDSTE TING såsom at tage opvasken eller gå ned skraldet. Jeg kan få lyst til at ligge mig til at græde, ind imellem møder og bare falde sammen.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen indrømmer: Jeg brød loven
Det er ikke kun oppe i hovedet, at Fie kan mærke sygdommen påvirke hende, fysisk har det også haft konsekvenser.
– Forleden rystede hele min krop og mine hænder efter en lang arbejdsdag, og mine venner var tæt på at ringe til en ambulance. Dagen efter fløj jeg i gulvet, hele min krop rystede, og der fløj bekymringen op i mig selv. Mit problem er, at jeg ikke kan give mig selv ro, og jeg kan ikke huske, hvordan det føles at lave ingenting, eller hvordan det føles at se Netflix i et par timer, skriver hun på bloggen.
Det første skridt på vejen til at få bugt med stresssymptomer er at genfinde sin ro, men udsigterne til mere ro er ikke gode for Fie Laursen, eftersom hun har gang i både promoveringen af sin og Mai Manniches smykkekollektion og også har planlagt endnu en tur med sin bog ‘Min ærlighed’. Derfor overvejer hun at rejse væk i november eller december, men hun er usikker på, om hun får tid.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz raser over forlovelsesring: Vi er blevet snydt
LÆS OGSÅ: Fie Laursen har fået nyt job
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg vil sove sammen med Numse-Rasmus, hvis…
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert: Det her gør mig rystet og vred
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Læs mere om