Fetterlein: Hjælper dig med at blive en bedre kæreste

Storcharmøren står bag en ny hjemmeside, som blandt andet kan hjælpe med at holde styr på vigtige mærkedage i parforholdet.

Af Dan Bjerggård - 4. februar 2014 kl. 17:58

Sammen med vennen Robin Ghose har Frederik Fetterlein startet en ny hjemmeside, som skal hjælpe folk med at blive en bedre kæreste, eller til at holde styr på sine elskere.
-Hjemmesiden hedder romanticdeals.dk, som automatisk hjælper dig med at holde styr på mærkedagene og sørger for, at der bliver sendt blomster, chokolade eller andet til din udkårende, fortæller Frederik til Realityportalen.dk og tilføjer med et grin, at man også kan bruge siden til at holde styr på sine dates.
-Haha, hvis man er typen som dater flere på samme tid, så er siden genial til at holde styr på de forskellige fødselsdage med mere, men det kender jeg selvfølgelig ikke selv noget til, siger han kækt.
LÆS OGSÅ: Frederik Fetterlein: Alle vil knalde!
‘Jeg glemmer ofte selv de vigtige mærkedage’
De to herrer har store planer med den nye side, som de håber, at danskerne vil tage til sig. Senere er planen, at de vil udvide til udlandet.

Frederik ses her med sine to drenge, Sean (tv) og Tobias. (Foto: Privat)

Frederik har ikke tid til en kæreste, da han bruger sin tid på at se sine to drenge, Sean (tv) og Tobias. (Foto: Privat)


-Det er et ambitiøst projekt, som jeg bruger rigtig meget tid på i øjeblikket. Især mænd kan have svært ved at huske datoer og mærkedage, og det er her vi kan hjælpe og endda helt gratis.
Inspirationen til hjemmesiden har Fetterlein blandt andet fra sig selv, da han ifølge sig selv ikke altid er en god kæreste.
-Jeg kan være utrolig distræt, så selvom jeg gerne vil være en god kæreste og egentlig også er romantisk anlagt, så kan jeg bestemt glemme de vigtige dage, inspirationen er derfor også fundet hos mig selv, siger Frederik.
LÆS OGSÅ: Fetterlein om ‘Saselines bekendelser: Jeg tænker på vores søn
Har for travlt til en kæreste
I øjeblikket er Frederik i gang med to nye Tv-projekter, som han bruger meget tid på samtidig med opstarten af romanticdeals.dk. Han har derfor ikke meget tid til en kæreste for tiden, men som den charmør han nu er, kan han ikke helt lade være med at date.
-Jeg dater en rigtig sød kvinde i øjeblikket, men mit fokus er på mit job og mine børn for tiden, så det er endnu for tidligt til at sige, at det er seriøst imellem os. Men nu kommer jeg i hvert fald ikke til at glemme at sende blomster på hendes fødselsdag, afslutter han.
Du kan tilmelde dig hjemmesiden her, og se reklamevideoen nedenfor

LÆS OGSÅ: Pilou Asbæk: Derfor sagde jeg ja til Eurovision
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.