Fire ting du ikke vidste om Nikita Klæstrup

Nikita Klæstrup har nu afsløret 10 sjove fakta om sig selv.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 14. maj 2016 kl. 17:50

Årets spindoktor på ‘Paradise’-hotel, Nikita Klæstrup, er ofte i mediernes søgelys. Det er dog ikke alt, der når ud til offentligheden, så nu har kendis-baben skrevet et nyt blogindlæg, hvor hun løfter sløret for ti ting, man ikke vidste om hende.
Herunder kan du læse fire af de sjove fakta, du ikke vidste om Nikita Klæstrup, der blandt andet tjekker én bestemt ting, når hun skal date en ny fyr.
– Jeg tror latterligt meget på astrologi. Når jeg dater en mand tjekker jeg altid, hvor godt vores stjernetegn passer sammen, skriver Nikita Klæstrup på bloggen.
Og det er ikke altid nemt at være omkring Kendis-stjernen, hvilket har medført, at hun har fået et nyt navn blandt venner og veninder.
– Mine venner og veninder kalder mig til tider Nikata, hvis jeg gør noget “katte-agtigt”. Jeg har for eksempel en ting med at slå, daske – whatever til lamper og pynt, der hænger. Ja, jeg er en pestilens at have omkring et juletræ. Jeg ved ikke engang, hvorfor jeg gør det. Det er 100 procent en impuls ting.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nikita Klæstrup på Hawaii med Sonny Fredie-Pedersen
Intet kedeligt undertøj
Nikita Klæstrup går ikke på kompromis, når det gælder tøj. Særligt undertøj er noget, der gerne må være lækkert, og hun går derfor efter et bestemt mærke.
– Alt mit undertøj er fra Agent Provocateur. Livet er for kort til kedeligt undertøj, skriver Nikita Klæstrup.
Det er ikke kun, når det kommer til undertøj, at Nikita Klæstrup er bestemt. Der er særligt et krydderi, som hun ikke bryder sig om. Hun lyver sågar for at undgå det.
– Jeg fucking hader koriander. Jeg hader koriander så meget, at jeg på restauranter lyver og siger, at jeg er allergisk. Bare lige for at være helt sikker på, at der ikke kommer koriander i min mad.
Vil du læse de resterende seks sjove facts om Nikita, skal du blot klikke HER
Se galleriet af Nikita Klæstrup øverst i artiklen. 
LÆS OGSÅ: Caroline snydt og såret: Mathias har udnyttet mig hele vejen
LÆS OGSÅ: Rikke løfter lidt af sløret for Nikita Klæstrups rolle i ‘Paradise Hotel’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.