'Familien Nielsen'-mormor bruger 80.000 på banko

67-årige Anita Nielsen bruger 80.000 kroner om året på at stille sin spillelidenskab for banko. Nu overvejer hun at trappe ned.

Af Kenth G. Madsen - 9. februar 2017 kl. 12:06

Anita Nielsen elsker spændingen ved bankospil. Men efter at have været med i TV3’s reality-serie om ‘Familien Nielsen’ har hun fundet ud af, at det er blevet for meget af det gode. Det er nemlig gået op for den tidligere IT-planlægger, at hun bruger 2.000 kroner om ugen eller 80.000 kroner om året på at tilfredsstille sin spillelidenskab. Og hun er oven i købet folkepensionist.
– Jeg lider ikke af ludomani, men jeg elsker bare bankospil. Vi hygger os, og jeg kan godt lide spændingen, når man lige står og mangler den sidste brik. Men indrømmet: Jeg vinder aldrig de penge, som jeg giver ud, hjem igen, så det er blevet på tide at skære ned, erkender Patrick, Micki og Kevin Nielsens mormor.
LÆS OGSÅ: Derfor er ‘Familien Nielsen’-drengene er opkaldt efter filmstjerner
Et budget med en almindelig folkepension ville aldrig kunne bære sådan en betragtelig udgift, men Anita Nielsen er da også en privilegeret pensionist, da hun får en såkaldt tjenestemandspension, der kaster 20.000 kroner af sig resten af hendes liv.
– Så det er ikke fordi, at jeg har måttet spare andre steder, siger Anita.
TAG TESTEN: Hvilken ‘Familien fra Bryggen’-stjerne er du?
Se med i aften kl. 20.00 på TV3, og få en forsmag på Anitas bankospil herunder.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.