’Familien fra Bryggen’: Vi bliver ved, til vi dør

‘Familien fra Bryggen’ er i gang med den syvende sæson, men der kommer mange flere, hvis man spørger hovedpersonerne.

Af Jonas Sand - 9. april 2015 kl. 19:25

’Familien fra Bryggen’ har indtil videre været en stor succes, og den syvende sæson af det populære realityprogram kører i øjeblikket på TV3. Der er endnu ikke fastlagt, om der skal laves flere sæsoner efterfølgende, men det skal der, hvis det står til de tre hovedpersoner.
– Jeg bliver ved, indtil jeg dør. Nu er det blevet en vane, så jeg ved slet ikke, hvad jeg skulle lave, hvis vi stoppede med det her, fortæller Mopper til Realityportalen.dk, og hun bliver bakket op af sit barnebarn.
– Jeg har jo en drøm om at nå til sæson 100. Så kan jeg blive Mopper, mine børn kan blive Linse, og deres børn kan blive mig. Det kunne være sjovt, lyder det grinende fra Geggo.
LÆS OGSÅ: Mopper afslører bagsiden af tv-medaljen
Folk kan lide os
Geggo havde i starten ikke rigtigt lyst til at lave programmet, men hun blev overtalt, og det er hun meget glad for i dag.
– Der bliver altid hadet så meget på reality, og derfor var jeg også lidt tilbageholdende i starten. Men folks reaktioner var så positive, og det var virkelig en dejlig overraskelse for mig.
’Familien fra Bryggen’ er et af de mest populære reality-programmer på dansk tv, og Geggo og Mopper har et bud på, hvordan det kan være.
– Vi er jo bare almindelige mennesker. Ja, nogle gange er vi da lidt sindssyge, men vi er ikke fine på det, og alt skal ikke være f.eks. Versace hjemme hos os. Det kan folk relatere til, fortæller Geggo, og Mopper er enig.
– Vi forsøger bare at være os selv i vores egen lille, specielle verden. Og det virker til, at folk kan lide det, siger hun.
Du kan følge de tre tøser fra Bryggen hver torsdag aften kl. 20:00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Linse og Mopper godkender Geggos kæreste
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.