Familien Beha dybt rørt over hjemkomst

Havana er netop sejlet ind i Københavns Havn, hør familiens reaktion på de flere tusinde mennesker, som var mødt op for at byde dem velkommen.

Af Louise Vilsbøl - 15. juli 2016 kl. 12:23

Mikkel Beha Erichsen er sammen med sin familie netop trådt i land ved Toldboden i Københavns Havn fra skibet Havana, som har været til søs i 3 år.

(Foto: Peter Hauerbach)

Havana sejlede forbi Kronborg tidligt i morges. (Foto: Peter Hauerbach)


Rejsen har man kunnet følge på TV 2 i programmet ‘Kurs mod fjerne kyster’, og selvom familien godt vidste, at programmet var populært, så havde de ikke i deres vildeste fantasi forestillet sig, at der ville komme så mange mennesker for at byde dem velkommen hjem.
– Hvor er I mange. Jeg havde slet ikke regnet med at se så mange mennesker, lød det fra Mikkel Beha, og den ældste søn Emil stemte i.
LÆS OGSÅ: ‘Kurs mod fjerne kyster’ skriver dansk tv-historie
– Jeg er meget rørt, og det er helt skørt. En ting er sikkert, at det ikke havde været en god tur uden alle de mennesker, vi har haft med ude at sejle. 43 forskellige mennesker har været med undervejs.
– Tak fordi I har set med. Det er helt vildt, at der er så mange mennesker, lød det fra den mellemste bror Theis, mens lillebror Alfred bare råbte:
– TAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!
Se videoen fra Havanas vej ind i Københavns Havn og en video af familiens møde med fansene herunder, og se alle billederne af de flere tusinde mennesker, der var mødt op for at byde familien Beha velkommen hjem i galleriet øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Rørt Mikkel Beha genforenet med sønnerne
 

Der er så mange mennesker ??????????

A video posted by Realityportalen (@realityportalendk) on Jul 15, 2016 at 3:02am PDT

 

Alle mand bliver overfaldet af glade fans?????☀️ #behafamilien #fjernekyster #tv2
A video posted by Realityportalen (@realityportalendk) on Jul 15, 2016 at 3:27am PDT

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.