'Ex on the Beach'-Tessie får hævn over Sidsel: Frederik er også min

Der er kamp til stregen, når det gælder reality-hunken Frederik.

Af Emilie Holm Egebro - 6. oktober 2019 kl. 8:00

Der er ingen tvivl om, at Tessie og Sidsel ikke er bedste veninder i ‘Ex on the Beach’-villaen.
De har begge et godt øje til Frederik, og siden Sidsel kom ind, har det været hende, der har været Frederiks førstevalg, hvilket bestemt ikke har faldet i Tessies smag.
LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Sidney Lee tilbage i ikonisk realityprogram
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe fyret: Du er for tyk
Når ‘Ex on the Beach’ i aften ruller over skærmen, bliver situationen dog pludselig en anden:
– Stemningen er meget fin i poolen, den er lidt lummer. Det er nu, jeg skal komme ind og være den, jeg er aller bedst. Jeg skal lige have snoret Frederik tilbage og vise Sidsel, at jeg kan have ham lige så nemt, som hun kan, slår Tessie hævntørstigt fast.
– Jeg kan bare se, at Tessie og Frederik er nøgne sammen i poolen, siger en trist Sidsel.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis
LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-Naja udnyttet: Mark løj for at have sex med mig
– Jeg spotter lige, at Sidsel sidder og stirrer på, hvad Frederik og jeg laver i poolen, så jeg sørger for at gøre det klart, at han er lige så meget min. Min hånd ryger lidt op og ned, og jeg ved, at Sidsel sidder og kigger. Så det er dejligt, lyder det fra en tilfreds Tessie.
Se klippet nedenfor, hvor Tessie og Frederik hygger i poolen, inden du i aften kan se hele afsnittet klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: Premiere i efteråret: Nyt ‘Ex on the Beach’-program kommer snart
LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: ‘Paradise’-hunks eks scorer ny paradiso