‘Ex on the Beach’-hunk er blevet single

Den tidligere ‘Ex on the Beach’-deltager er ikke længere sammen med kæresten gennem et år.

Af Lykke Buhl - 17. november 2020 kl. 10:18

I anden sæson af ‘Ex on the Beach’ kom YouTuberen Oliver Bloch, 22, ind med en stor selvsikkerhed og en stor appetit på villaens kvinder, men han fik hurtigt raget uklar med de andre beboere.

LÆS OGSÅ: WHAT! Hemmelig sex-regel i ‘Ex on the Beach’

Efter hjemkomsten fandt Oliver så kærligheden i Danmark i stedet i kæresten Mona Madani Jæger fra Aarhus. Parret har været sammen i lidt over et år, men nu er forholdet slut.

– Mig og Mona er ikke sammen mere, og ja, vi ønsker ikke nogen spørgsmål eller kommentarer eller noget andet, forklarer Oliver i en ny YouTube-video.

Herunder kan du se et billede af det nu tidligere par

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Oliver Plesner Bloch (@oliverbloch)

LÆS OGSÅ: Fie Laursen har fået særlig ‘Ex on the Beach’-kontrakt: Denne eks må ikke komme ind

Det er tydeligt, at bruddet smerter Oliver, og selvom han vil holde det privat, så slår han fast, at der intet ondt er mellem ham og hans nu ekskæreste Mona.

– Vi elsker selvfølgelig stadig hinanden, og vi er stadig venner. Jeg ønsker det bedste for Mona, og jeg ved, hun også ønsker det bedste for mig, men nogle gange er det bare ikke lige det rigtige tidspunkt, man skal have en kæreste, og man kan fungere at være kærester. Så det er ikke fordi, den ene har været utro eller noget andet, understreger han.

LÆS OGSÅ: Silas lagt for had: Overvejer at trække sig fra ‘Vild med dans’

Udover anden sæson af ‘Ex on the Beach’, så har Oliver også været med i DR3-programmet ‘Vin, heroin og ubetinget kærlighed’, hvor Oliver og hans mor fortæller åbent om morens misbrug igennem hans barndom og hvilke konsekvenser, det har haft.

Herunder kan du se videoen, hvor Oliver fortæller, at han og kæresten er gået fra hinanden

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op om alvorlig sygdom: Bundet til kørestol

LÆS OGSÅ: TV 2 bekræfter: Corona-smitte på ‘X Factor’-holdet