‘Ex on the beach’-deltager flytter for kærligheden

Nu flytter hun tættere på en af de andre deltagere fra ‘Ex on the beach’.

Af Amalie Jensen - 23. januar 2023 kl. 14:57

Der er efterhånden ved at være mange tætte relationer, der både er blomstret og røget i vasken igen i ‘Ex on the beach’-villaen. Men ét forhold har overlevet både villaen og tiden efterfølgende, og det er mellem ‘Ex on the beach’-veninderne Aija Vogel og Cecilie Stampe.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr i krig med sønnens mor

Faktisk er deres forhold blevet så godt, at Aija nu flytter knap 150 kilometer væk fra sin hjemby Grenaa, så de kan være endnu tættere på hinanden.

– Jeg flytter til Aalborg hen til Cecilie for at være tættere på hende. Vi ses rigtig meget og er blevet virkelig tætte, lyder det fra Aija, da Realityportalen møder hende til Reality Awards.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Kæmpe drama mellem ‘Ex on the beach’-deltagere

Selvom Aija har gået med idéen om at flytte længe, så har den spontane realitydeltager nu fået det sidste skub til at tage springet.

– Jeg har altid gået med tanken om at bo i en stor by. Jeg elsker Grenaa og alle mine venner her. Men for mig har det været en svær beslutning, som bare skulle ske. Derfor takkede jeg lidt pludseligt ja til en bolig. Jeg er meget spontan. Så jeg er klar, og det føles så rigtigt, og jeg glæder mig helt enormt, skriver Aija på sin story i en spørgerunde på Instagram.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Snyder følgerne

Det er dog ikke kun på grund af Cecilie, at Aija rykker rødderne op for at søge mod storbylivet.

– Planen var at flytte efter ‘Ex on the beach’. Om det blev Aarhus eller Aalborg vidste jeg ikke. Men jeg er et sted i mit liv, hvor der skal ske noget nyt, og jeg skal se, om en storby er noget for mig og lære en masse nye at kende. Jeg har boet i Grenaa i 23 år, så det er vist på tide. Men Cecilie var helt sikkert med til, at det blev Aalborg, afslutter Aija, der skal bo i sin nye lejlighed sammen med en veninde.

LÆS OGSÅ: Aija reagerer på trekantsdrama efter ‘Ex on the beach’