‘Ex on the Beach’-babe smittet med corona

Emma Josefine starter 2022 ud med en positiv test. Hun er desværre en af dem, der er hårdt ramt af virussen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 5. januar 2022 kl. 17:03

Den smukke ‘Ex on the Beach’-deltager fra Aalborg, Emma Josefine Anesen, har som mange andre fået en lidt hård start på 2022. Den 3. januar blev hun nemlig testet for corona, og i dag tikkede et svar ind, som desværre var positivt.

Artiklen fortsættes under videoen med Christel, der fortæller om ‘Ex on the Beach’…

– Fuck mit liv, skriver hun i en insta story, der viser resultatet fra coronaprøven.

– Jeg ved desværre ikke, hvordan jeg er blevet smittet, jeg føler ellers, at jeg er meget påpasselig og ser kun meget få mennesker udover min familie, fortæller Emma Josefine, der troede, hun blot var blevet ramt af en hård omgang influenza.

LÆS OGSÅ: Tina Lunds frygt for datteren blev til virkelighed

– Jeg har og har haft symptomer som feber, hoste, hovedpine og forkølelse, men jeg har stadig min lugte- og smagssans, oplyser ‘Ex on the Beach’-baben.

Hun har heldigvis ikke været nødsaget til at melde afbud til andet end sin praktik.

LÆS OGSÅ: Efter familiestrid: Nu får Linse hjælp af Mikkel Kessler

Emma Josefine deltog i første sæson af realityprogrammet, der foregik på Mauritius, og senere i sæson 4 i Brasilien. Her faldt hun og Robin Christensen for hinanden, men tilbage i Danmark brast kærligheden efter kort tid. Siden har baben været forlovet med kollegaen Oliver Vestergaard, men efter otte måneders forlovelse gik parret hver til sit.

LÆS OGSÅ: Ærlige Mathilde Gøhler: Denne gang har vi fået en rigtig baby

Læs mere om