'Ex on the Beach'-babe i dyb sorg: Mit livs sværeste beslutning

Det har ikke været nogen nem uge for Michelle Vind Koldkur, der ellers er kendt for at være både smilende og festglad.

Af Anna Løwe - 19. november 2019 kl. 19:30

Den tidligere ‘Ex on the Beach’-deltager Michelle Vind Koldkur er i dyb sorg. Hun og kæresten Kasper Klausen, der tidligere har deltaget i ‘Paradise Hotel’, har nemlig måttet aflive deres hund.
Rottweileren Maggie, der blev 13 år, oplevede pludselig store smerter, og det tvang Michelle til at træffe en hjerteskærende beslutning. Det skriver hun i en Instagram-story, hvor hun takker sine følgere for al den støtte, hun har fået.
– Jeg har måttet sige farvel til Maggie. Der var intet at gøre. Smerterne var for store til, at hun kunne komme ovenpå igen, skriver Michelle.
– Aldrig har jeg følt så stor en smerte. Intet i mit liv har kunnet måle sig med det, jeg har måttet bære den seneste uges tid, fortsætter den ulykkelige reality-babe.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Nu er det slut for Kasper og Michelle

Vil ære Maggies minde

Michelle har valgt fælleskremering, så hun ønsker ikke at lave Maggies aske til smykker, som nogle følgere ellers foreslår hende. Hun og Kasper har dog beholdt Maggies halsbånd og planlægger at hænge det op sammen med et billede af Maggie, som de skal have produceret.
– Tak for alle jeres tanker og jeres omsorg, skriver Michelle og fortsætter:
– 13 år er en virkelig flot alder for en rottweiler, og jeg trøster mig med, at mit valg var det eneste rigtige. Alt andet ville have været egoistisk og kun for min egen skyld.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har endelig sex: Det var nederen
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Julie: Se min dusk