‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Mine søskende er berørte af min deltagelse

Det er første gang, Lærke Wadmann deltager i et realityprogram, og derfor er det nyt både for hende selv og for hele familien at se hende på skærmen i ‘Ex on the Beach’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 26. november 2020 kl. 8:25

Som den nyeste beboer i villaen, er Lærke Wadmann kommet på banen i ‘Ex on the Beach’. Hun meldte sin ankomst som Asbjørns eks og troppede op midt i, at han sad og skålede i champagne med sin date Amalie.

I modsætning til mange af de andre deltagere, der har medvirket i tidligere sæsoner, er det første gang og helt nyt for Lærke at deltage i et reality-program.

LÆS OGSÅ: Ærlig ‘Paradise’-babe: Jeg tog 15 kilo på efter optagelserne

Hun synes, det til nu har været en helt okay oplevelse at se sig selv i programmet.

– Man skal lige vænne sig til at se sig selv fra uvante vinkler og høre sin egen stemme. Men overordnet har det indtil videre været en rigtig god oplevelse, og jeg kan kende mig selv, siger hun til Realityportalen.

LÆSS OGSÅ: Tina Lund jubler over børnebørn

Hun har fået støtte fra hele familien, der også synes, det er sjovt at følge med. Dog har Lærke en lillesøster og lillebror på henholdsvis 14 og 17 år, der nu må lægge øre til lidt mere end forældrene.

For som bekendt går det jo festligt for sig i ‘Ex on the Beach’, hvor følelserne sidder uden på tøjet hos deltagerne, og hvor der meget sjældent er mangel på drama.

– De er nok lidt mere berørte af det, end mine forældre er, da de jo går i skole, hvor folk omkring dem også ser det. Dog er de indtil videre positivt overrasket, og støtter mig 100 procent i alt. Så det er bare mega dejligt, siger baben.

LÆS OGSÅ: Emil om Carolines ‘Bagedyst’-exit: Jeg håbede ikke, hun ville komme så langt

Ghostet af Asbjørn

Lærke og Asbjørn, bedre kendt som Tyren, var lige ved at blive kærester, da Asbjørn pludselig valgte at deltage i ‘Ex on the Beach’ og tog afsted uden at give en forklaring. Det har han naturligvis dårlig samvittighed over, og derfor bliver han også chokeret, da Lærke pludselig står foran ham.

Det hele kan man for tiden følge i programmet, hvor Asbjørn igen og igen giver udtryk for, at han gerne vil fortsætte, hvor de slap hjemme i Kolding. Dog er det lidt sværere for Lærke, da det jo for hende var lidt af et tillidsbrud, da Asbjørn bare smuttede.

LÆS OGSÅ: Tilbage hos eksen: Flyttet sammen

I klippet herunder kan du se Lærkes ankomst til ‘Ex on th Beach’. Se hele afsnittet på Dplay. 

Læs mere om