Tilbage hos eksen: Flyttet sammen

Justina og ekskæresten Anders har fundet sammen igen og er flyttet sammen.

Af Lykke Buhl - 23. november 2020 kl. 16:56

Det har været et turbulent forhold, som ‘Ex on the Beach 4’-baben Justina Judyte, 19, har haft med den to år ældre kæreste, soldaten Anders Wagner.

LÆS OGSÅ: Problemer i ‘Ex on the Beach’-venskab: Gjorde ondt at se på

Men nu er kærligheden tilbage på ret køl, og faktisk går det strygende for parret.

– Mig og min kæreste er flyttet sammen igen, fordi vi var gået lidt fra hinanden før. Vi har det faktisk ret godt lige for tiden, og vi bor sammen i en lejlighed ude i Rødovre, så lige nu forløber det meget godt. Det er ikke særlig længe siden, hvor det eskalerede meget vildt, hvor vi troede, det ville ende meget dårligt, forklarede Justina under en nylig Q&A.

Herunder kan du se et billede af Justinas kæreste Anders

Slået op af Anders WagnerTorsdag den 4. april 2019

LÆS OGSÅ: BEKRÆFTET: Ny sæson af ‘Ex on the Beach’ – skal du være med?

Justina og Anders blev kærester i april måned, men i juli måned fortalte Justina så, at det var gået skævt mellem parret.

– Desværre er vi lidt for forskellige, og jeg ved ikke lige, hvor godt det her holder i længden. Lige nu har vi det ikke særlig godt, fortalte hun i den forbindelse til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Sidsel: Jeg ser ikke mig selv som realitydeltager

Sådan fandt vi sammen igen

Justina fik dog efterfølgende taget det første skridt mod forsoning, og i dag er parret altså atter sammen og deler igen adresse.

– Jeg valgte jo at drikke mig pisse fuld, og så lige pludselig, så endte jeg så tilbage til ham, stangstiv, kom hjem til os, og så snakkede vi omkring det hele, og endte faktisk med en konklusion omkring, at vi bare skulle være sammen og prøve at få det her til at fungere, forklarede hun, da hun for nylig var på besøg hos Realityportalen.

Herunder kan du se videoen fra da Justina og Louise var på besøg hos Realityportalen og svarede på spørgsmål fra vores læsere

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Realityportalen (@realityportalen.dk)

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy har mistet sin far

Læs mere om