Er Rikke Gøransson stadig single?

Paradise baben Rikke Gøransson er måske ikke single ret meget længere, hvis hun da overhovedet er det.

Paradise hotel, robinson ekspeditionen
Af Stefanie Frid Jørgensen - 24. januar 2015 kl. 13:50

Rikke Gøransson er den ukronede paradise dronning, og enhver dronning har brug for en konge ved sin side. Rikke Gøransson er ikke bleg for at indrømme, at hun dater, og ikke nok med det, så fortæller hun, at der kan være en helt særlig mand i sigte.
– Kærligheden kører fint. Jeg dater. Selvfølgeligt er der en interessant mand, fortæller en hemmelighedsfuld og smilende Rikke til Realityportalen, da Realityportalen snakker med hende til Reality Award 2015 i Cirkusbygningen.
Læs også: Nicole Brøggler nøgen til Reality Awards
Paradise Hotel 2015 bliver vildt
Rikke Gøransson har netop afsluttet en ny omgang af Paradise Hotel, og hun kan afslører, at seerne skal glæde sig ekstra meget til den kommende sæson.
– Optagelserne er gået bedre, end det har gjort i mange år. Vi har fået fat i nogle store personligheder til denne sæson, og så har vi haft god tid til at planlægge det i år, så der er færre afsnit, men med større kvalitet, fortæller Rikke Gøransson og siger samtidigt, at hun er klar på en ny sæson næste år.
– Nu må vi se, hvordan denne sæson kommer til at gå. Men selvfølgeligt er jeg klar på en ny omgang, det er jo min baby, afslutter hun med et smil.
Reality Awards 2015: Se alle vinderne her
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.