Endnu en deltager overvejer 'De unge mødre'-exit

Den unge mor har flere gange haft tanker om et stop i tv-programmet.

Af Jonas Sand - 13. april 2016 kl. 10:32

I gårsdagens afsnit af ‘De unge mødre’ måtte vi sige farvel til Amanda Sisse – nu Amandha Gabriella – der efter seks år har valgt at trække sig fra reportageserien. Den unge mor er den seneste i rækken af populære mødre, der har valgt at stoppe i programmet. Men hun er ikke den sidste.
Den næste deltager til at sige stop kan meget vel blive Maria Sebens. I hvert fald indrømmer den unge mor på sin blog, at hun har gjort sig overvejelser omkring det, og at hun hele tiden kommer tættere på det uundgåelige stop.
– Jeg har tænkt mange gange over, hvornår mit exit er. Det er ikke nogen hemmelighed, at der kommer et exit, men jeg har ikke planlagt hvornår. Men jeg har gjort mine overvejelser.
– Først havde jeg sagt, at jeg ville nå at være med til afsnit 500, men jo tættere vi kommer, jo mere overvejer jeg at stoppe, hvis/når jeg skal have barn nummer to.
LÆS OGSÅ: CHOK: Amanda Sisse stopper i ‘De unge mødre’

Foto: Janus Nielsen / Kanal 4

Foto: Janus Nielsen / Kanal 4


Drømmer om flere børn
Hvis det står til Maria Sebens selv, så er der mere tale om “når” end “hvis” med barn nummer to. I forvejen har hun sønnen Jean, men hun forventer ikke, at han skal vokse op som enebarn.
– Jeg vil rigtig gerne have to børn mere. Jeg kan ikke forstille mig, at Jean ikke skal være storebror, og jeg kan ikke forstille mig ikke at skulle bære en barn mere. Hvis jeg nu ikke kan blive gravid, så stopper det ikke drømmen om at få flere børn, skriver hun.
HER kan du læse hele Maria Sebens blogindlæg, hvor hun blandt andet fortæller, hvordan det er at være med i ‘De unge mødre’.
LÆS OGSÅ: Navneskift og tv-stop: Amanda Sisse rydder op i sit liv
LÆS OGSÅ: Ung mor overvejer skoleskift: Min datter bliver slået og sparket
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Puk jubler over fast samvær med sønnen
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.