Endelig skete det: ‘Bachelor’-Helena har ventet i evigheder

Det er ikke nemt at blive et par på tv, når man skal vente et halvt år med at fortælle det.

Af Rikke Lynge - 24. august 2022 kl. 12:48

Helena Witt og Kasper Skak blev kærester kort efter deres medvirken i TV 2-programmet ‘Bachelor’, hvor Kasper gav Helena den sidste rose.

Parret kom hjem i vinter, men da programmet først er blevet vist på tv frem mod sommerferien, har Helena og Kasper holdt deres forhold hemmeligt. Det har også betydet, at Helenas familie ikke har kunne møde Kasper, før programmet var vist.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Eva: Har fået nok

I weekenden skete det så endelig.

– Jeg føler, at jeg har ventet i evigheder med at kunne vise ham her frem for min familie. Det var så tiltrængt at vise ham hele mit bagland og ikke mindst for min familie at se ham i virkeligheden, skriver Helena i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Efter shitstorm: Christel scorer nyt job

Helena har ægte sønderjyske rødder, og det fik hun vist Kasper.

– Kasper viste, hvordan man drikker som en rigtig københavner, og vi viste ham, hvordan man slår søm i på bedste sønderjysk manér, skriver Helena fortsat.

LÆS OGSÅ: Fra sorg til glæde: Julie Lyck gravid

Ifølge Kasper gik mødet med svigerfamilien godt.

– Jeg fik charmeret mig ind på den sønderjyske svigerfamilie i weekenden. Det har dog efterladt et par aftryk. Jeg siger “mojn”, når jeg kommer hjem fra arbejde, skriver Kasper i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Forsidefrue’ på hospitalet efter voldsom blødning

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Helena Witt (@helenawitt_)