EMA-stjernerne: Hvilket realityprogram vil de medvirke i?

Stjernerne fortalte torsdag aften, hvilket realityprogram de ville medvirke, hvis de selv kunne vælge. Læs her og find ud af hvilket sexsymbol som valgte ’Den store bagedyst’.

Af Dan Bjerggård - 3. november 2013 kl. 14:12

Torsdag aften blev der afholdt MTV EMA-pre party i TAP1 hallen i København. Realityportalen tog pulsen på flere af stjernerne, og spurgte dem om, hvilket realityprogram de selv ville medvirke i og hvorfor.

Camille Jones var klar til aftenens EMA-fest. (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)

Camille Jones var klar til aftenens EMA-fest. (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)

Den top lækre sangerinde Camille Jones var ikke i tvivl om, hvilket realityprogram hun ville medvirke i, men hun var heller ikke sen til at tvivle på egne evner for overlevelse.

-Hvis jeg skulle medvirke i et realityprogram, så skulle det helt sikker være ’Robinson Ekspeditionen’. Det må være det ultimative, og en mulighed for at teste sine egne grænser, siger  hun til Realityportalen.dk og forsætter:

-Jeg ville dog blive stemt ud som den første! Jeg kan nemlig slet ikke med krybdyr og insekter. Jeg ser da mig selv som en overlever, men nok helt på ‘Robinson’-måden.

SE GALLERIET fra EMA preparty

Holder sig til det sikre

Modellen og dommer i ’Danmarks næste Top Model’, Oliver Bjerrehuus, var ikke sen til at svare. Med det drengede charme og glimtet i øjet fortalte han gladligt, at han allerede medvirker i realityshow.

En altid kæk Oliver Bjerrehuus svarede gladeligt på spørgsmål. (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)

En altid kæk Oliver Bjerrehuus svarede gladeligt på spørgsmål. (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)

-‘Top Model’ er vel også et realityshow, og så medvirker jeg jo som dommer. Desuden så skal jeg være ’hus-gæst’ i den kommende omgang af ’Big Brother’. Det glæder jeg mig selvfølgelig super meget til. Og de er vel de bedste programmer der er, griner den frække model.

En anden, som holdt sig til det sikre valg, var den sexede sangerinde, Stine Hjelm Jacobsen, fra ‘Electric Lady Lab’.

-Hmm, det ved jeg umiddelbart ikke. Det skulle selvfølgelig være noget med musik. Hvis jeg må kalde ’Toppen af poppen’ for et realityprogram, så vil jeg vælge det. Vi er musikere, og det er det. som vi kan, så jo helt sikkert ’Toppen af poppen’ på TV2, lød det fra sanglærken.

LÆS OGSÅ: Gustav: Jeg vil slikke Christopher

Hvem sagde ’den store bagedyst’?

Christopher og vært ved aftenens show- og umiddelbart også en glad kagebager!?. (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)

Christopher og vært ved aftenens show- og umiddelbart også en glad kagebager!?. (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)

Det vrimlede med stjerner fra musikbranchen, men også flere realitystjerner lagde vejen forbi den røde løber. En af dem var ’Divaen’-Sy Lee.

-Jeg satser i øjeblikket på en modelkarriere, og jeg skal faktisk repræsentere et land til en kommende skønhedskonkurrence. Så i øjeblikket skal jeg ikke medvirke i flere programmer, selvom det er rigtig sjovt, siger han.

På den røde løber kom selvfølgelig også aftenens mandlige vært, sangeren Christopher. Som nogle af de eneste fik Realityportalen.dk en hurtig udtalelse fra den populære fyr, som hurtigt skulle forbi pressen for at være klar til at åbne EMA.
-Skulle jeg vælge et realityprogram, så må det helt sikkert blive ’Den store bagedyst’ lød svaret fra den kække fyr, inden han hastede videre.
LÆS OGSÅ: Amalie scorer Scott fra ‘Geordie Shore’.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser