EKSKLUSIVT INTERVIEW: Jeg er far til Natascha Lineas barn

Realityportalen.dk har talt med manden, der er far til det barn, som Natascha Linea Kaup i øjeblikket bærer i maven.

de unge mødre
Af Jonas Sand - 20. august 2015 kl. 18:21

‘De unge mødre’-deltageren Natascha Linea stod tidligere på ugen frem og fortalte, at hun i øjeblikket er gravid med sit andet barn. Den unge mor ville dog ikke ud med identiteten på faren til barnet, men Realityportalen.dk har i dag været i kontakt med ham.
Han ønsker ikke at stå frem med navn og billede, men den 23-årige fynbo, som Natascha Linea første gang mødte i forbindelse med en uddannelse, afslører, hvordan hans første reaktion var.
– Jeg blev virkelig overrasket og chokeret, da jeg fik nyheden. Dét havde jeg slet ikke forventet. Men naturligvis blev jeg også glad, fortæller den kommende far til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: VILDT: Ung mor venter barn nummer to
Ikke kærester
Natascha Linea har fortalt, at parret har været on/off-kærester i omkring ti måneder. I øjeblikket er de to dog ikke kærester, fortæller den 23-årige, der indrømmer, at han er forelsket i hende.
– Jeg vil ikke sige, at vi er kærester. Vores forhold er lidt kompliceret, og det er forskelligt, hvor ofte vi ser hinanden. Men jeg kan sige, at vi ikke flytter sammen, slår han fast og uddyber:
– Jeg kan dog sige, at uanset hvad der sker, så vil jeg altid være der for mine børn. Altid, fortæller den kommende far, som allerede har en datter fra et tidligere forhold.
LÆS OGSÅ: Gravid Natascha Linea afslører: Sådan reagerede faren
Dårlig sædkvalitet – og dog
Natascha Linea og on/off-kæresten har aldrig brugt prævention, fortalte ‘De unge mødre’-deltageren tidligere på ugen.
– Det var et mirakel, da han blev far, for han har fået at vide, at han har dårlig sædkvalitet. Graviditeten var ikke som sådan planlagt, men den var heller ikke uplanlagt. Vi brugte jo ikke noget. Det har vi aldrig gjort, fortalte hun til Ude og Hjemme.
Og det var måske en fejl, indrømmer den 23-årige mand, der altså nu skal være far for anden gang om godt syv måneder.
– Ja, helt dårlig er den sædkvalitet vist ikke. Vi burde måske have beskyttet os lidt, indrømmer han over for Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Læge til ‘De unge mødre’-Puk: Stop med at få børn
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.