EJ, STOP: Kendt tv-kok forkludrer romantisk frieri - Her & Nu

EJ, STOP: Kendt tv-kok forkludrer romantisk frieri

Den kære kok formåede at sætte et forelsket par i ret akavet situation.

Af Ritzau - 10. maj 2016 kl. 17:56

Gennem flere sæsoner af den populære tv-serie har seerne efterhånden set den kendte tv-kok Gordon Ramsay give flere restauratører tørt på, når de ikke har kunne leve op til hans standarder som restaurantejer.
Nu har 49-årige Gordon Ramsay imidlertid formået at sætte et par, der gæstede hans restaurant i Los Angeles, i en akavet situation.
Ifølge det britiske medie Metro var der lagt an til en aften i romantikkens tegn, da parret besøgte Gordon Ramsays spisested Caesar’s Palace, da den mandlige gæst havde planlagt at fri til sin kæreste.
Det forestående frieri havde været planlagt i længere tid, og den anerkendte tv-kok har ifølge Daily Mail fortalt mad- og vinfestivalen Vegas Uncork’d, at han havde været bekendt med planen i flere uger.
GALLERI: Maschas vilde forvandling
Sagde tillykke for tidligt
Til trods for det nøje planlagte frieri gik alt ikke efter planen.
Gordon Ramsay fik nemlig spoleret det romantiske øjeblik, da han gik over for at lykønske parret med deres forlovelse. Problemet var bare, at manden endnu ikke havde været nede på knæ.
– Jeg bad om at få sendt to glas champagne hen til parret. Da glassene var kommet ned til bordet, gik jeg derned for at lykønske dem, men han havde slet ikke stillet spørgsmålet endnu! siger Gordon Ramsay ifølge Daily Mail til Vegas Uncork’d, hvorefter han tilføjer:
– Og hvordan skal man komme ud af den?
LÆS OGSÅ: Lækket video: ‘Teen Mom’-deltagere sviner Farrah til
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.