EFTERLYSNING: Numse-Rasmus søger topløse kvinder

Den numseglade ‘Singleliv’-deltager har fået en lys ide, og han har brug for bare bryster til projektet.

Singleliv
Af Emilie Holm Egebro - 28. juli 2015 kl. 11:55

Den velkendte ‘Singleliv’-deltager Rasmus ‘Numse’ Billing Birnbaum har altid været fuld af friske og anderledes ideer. Nu er han igen kommet på en lys ide, men for at det kan lykkes, har han brug for nogle friske kvinder.
– Hej alle kvinder. Jeg vil sætte mere fokus på kvinder, der ikke er nervøse for at smide toppen på stranden. Så derfor søger jeg 40 friske kvinder fra 18 år og op efter til at gå hånd i hånd på Bellevue Strand uden top, skriver Rasmus på sin Facebook-profil og fortsætter:
– Dette for at vise, at man i fællesskab tør at stå sammen og smide toppen. Skriv til mig privat, hvis du tør og vil være med sammen med 40 andre kvinder om et budskab om, at alle kvinder er smukke.
LÆS OGSÅ: Stolt Numse-Rasmus i seng med Pernille Nygaards mor
‘Det er klamt’
Numse-Rasmus smed i går status-opdateringen på sin profil, og han har allerede fået mange henvendelser. En del kommenterer dog, at de synes, at det er en klam efterspørgsmål. Til dette forsvarer Rasmus sig:
– Prøv og høre her, der er intet klamt i det. I er bare så usikre på jer selv. Og mange kvinder vil gerne være med til det her og komme ud med budskabet. Der har ikke noget med at være klam at gøre.
Hvorvidt Rasmus’ ide bliver en realitet, og han kommer ud med sit budskab, må tiden vise.  
HER kan du skrive til Rasmus, hvis du ønsker at deltage.
LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus: Efter sex skal jeg spise
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.